Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme olyannal lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyannal lenni, aki rendszeresen órákig nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedek valakivel, illetve már eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet, jön értem kocsival stb, figyelmes meg minden, de a köztes időben alig van kontakt. Napi pár üzenet és ennyi. Nekem ez baromi fura, az exem kb. folyton írogatott vagy hívogatott napközben. Az a baj, hogy ez engem folyton gyomorgörccsel tölt el, mert idegeskedek, hogy “most akkor mi van? Már nem érdeklem? Van valakije?” Létezik olyan, aki ennyire nem igényli a talikon kívüli dumálást? Feleslegesen idegeskedek vagy totál jogos?

Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem.

okt. 25. 14:15
 51/103 anonim ***** válasza:
90%
Ja, a magas pozi az a multis cégvezető. Orvos az kutyafüle :D.
okt. 25. 15:10
 52/103 anonim ***** válasza:
100%

Te drága kérdező a szociális média áldozata vagy, a függője vagy.

Rajta vagy folyamatosan ha tetszik valami likeolod, azonnal küldöd ennek-annak és azt hiszed, hogy ebből áll egy ismerkedés. Szegény fiú, remélem rájön milyen vagy és azonnal "szakít" veled.

okt. 25. 15:12
 53/103 anonim ***** válasza:
100%
De nyugodtan írd meg az aktuális kannak, hogy "nem pötyögsz nekem f..bukon eleget, nekem olyan kell, aki napi 20 mémet, 10 cikket meg 6 emojit elküld minimum, meg leírja, hogy mit evett és kivel mit beszélt, mert másképp úgy érzem, nem cejetsz"
okt. 25. 15:12
 54/103 A kérdező kommentje:

51

Orvossal nem is járnék pont emiatt. Egyszer randizgattam orvossal, hát amilyen beosztása volt, el is múlt tőle az orvosfétisem🤣Szegénynek nulla szabadidő.

50

Nem, ugyanúgy dolgoztak az exeim is, csak nem szartak a fejemre napközben sem.

okt. 25. 15:13
 55/103 anonim ***** válasza:
100%

De pont ezt mondom, akkor keress olyan szupi pasikát akinek abból áll a munkája hogy chatelget egész nap (miközben cégvezető, gondolom).

Állításod szerint sok ilyen van. Akkor miért nem ilyen pasival vagy?

okt. 25. 15:16
 56/103 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vele is szakíts inkább. Ennek így nincs értelme.
okt. 25. 15:17
 57/103 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és én se “szarok a párom fejére”, mint írtam nagyon jó a kapcsolatunk. :)
okt. 25. 15:17
 58/103 anonim ***** válasza:
39%
Nem ez kamu szagú kérdés.... :)
okt. 25. 15:18
 59/103 A kérdező kommentje:

55

Mert nyilván nem csak ezen múlik egy kapcsolat minősége. Ha keresek olyat, aki egész nap írogat, az nem jelenti azt, hogy vele meg nem lesz más probléma, érted…egy kapcsolat se tökéletes.

okt. 25. 15:19
 60/103 anonim ***** válasza:
100%
De nem szarik fejedre te HP! Te neked nincs fogalmad egy IGAZI ismerkedésről mert a média használata neked a kiindulópont holott az érzések azok a valóságban! Hagyjad őt békén, keress hozzád illő függőt.
okt. 25. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!