Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme lányokat jelölgetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme lányokat jelölgetni Facebookon?

Figyelt kérdés

Ha úgysem valószínű, hogy írok nekik meg lehet el sem fogadnak, akkor van valami értelme?

Jártál már úgy, hogy egy jelöléssel indult az egész köztetek?

aug. 8. 21:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Sosem jelölök vissza idegeneket.
aug. 8. 21:27
 2/21 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha amúgy tetszik?
aug. 8. 21:31
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem szoktam megnézegetni sem a profilt, általában elolvasom a nevét és ha nem ismerős, törlöm. Ha több közös ismerőst ír, max akkor ránézek, ki lehet, valami kolléga/volt kolléga akit elfelejtettem, vagy ki, de ennyi.
aug. 8. 21:33
 4/21 A kérdező kommentje:

S ti hány évesek vagytok?

Mert nem mindegy, hogy 45 vagy 21 éves gondolkodik így.

aug. 8. 21:34
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Semmi értelme. A legtöbb ember nem is nézi meg, hogy kik jelölik be, ha pedig látják, hogy ismeretlen, egyszerűen törlik, meg se nézik a profilját.

23/N

aug. 8. 21:35
 6/21 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nincs, ez már 10 éve is ultra gáz volt.
aug. 8. 21:37
 7/21 anonim ***** válasza:
98%
33 vagyok, de a fiatalabbak pláne így gondolják. A 40-esek szoktak jelölgetni összevissza. Már eleve a bejelölgetés sem divat, ismerősök között sem, hacsak nem lesztek tényleg olyan közeli viszonyban.
aug. 8. 21:38
 8/21 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Akkor meg sem kísérlem az internetes ismerkedést.
aug. 8. 21:45
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem igazolok vissza senkit, akit nem ismerek. 27/n
aug. 8. 21:56
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
21 évesek már nem az öregek közt nyomulnak.
aug. 8. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!