Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme lányokat jelölgetni Facebookon?
Ha úgysem valószínű, hogy írok nekik meg lehet el sem fogadnak, akkor van valami értelme?
Jártál már úgy, hogy egy jelöléssel indult az egész köztetek?
Én 31 éves vagyok és facebookom is csak azért van mert használom a messenger funkciót. Még olyat sem igazolok vissza, akiről tudom, hogy ki. Be meg egyáltalan nem jelölök senkit. Csak a család és a közeli barátok vannak az ismerős listán. Igaz én is kb. 4-5 évente frissítem a profilképem és ennyi a facebookon a tevékenységem.
Nem tudom egyesek, hogy tudják az életüket a közösségi médián keresztül élni. Én jobban szeretem megélni az életet, mint egésznap a telefont bújni. Más platformon meg még sosem voltam regisztrálva értem itt az instagrammot és a tik-tokot például. Szánalmasnak tartom, hogy egyesek órákat töltenek ezeken az oldalakon naponta, miközben hasznos dolgokat is csinálhatnának.
Sokan még mindig nem fogták fel, hogy a Facebook NEM társkereső.
Amúgy én sem.jelölök.vissza senkit, akit nem ismerek.
Régi MyVip-es időben bejelöltem egy totál ismeretlen lányt és írtam is neki, mert megtetszett. 19 voltam ő meg 17, 200 km távolságra tőlem. Totál odavoltunk egymásért, találkoztunk, nagy szerelem volt. Annyira sajnálom, hogy ezt a mostani fiatalok nem tapasztalhatják meg, mert azóta elszaporodtak a SIMP-ek meg a farok mutogatós köcsögök.
Én megértem azokat a nőket is, akik csak kedves és illedelmes felkéréseket kapnak, de hamar megelégelik. Ahogy a mondás tartja: a jóból is megárt a sok. Már pedig facebook-on bombázni fogják őket rendszeresen és nem csak az illemtudók. Ezt mi férfiak rontottuk el. Felesleges a másik nemet hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!