Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is küzd azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?

Figyelt kérdés
Megint az van, hogy még csak 1 hónapja van barátom, kívánom jó a szex, de megint megkívántam a volt szexpartnerem és baromira átmennék hozzá. Miért nem tudok egyszerre csak egy embert kívánni? Ha kapcsolat elején is ez van, mi lesz később?

nov. 1. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk azóta is, szeretem és nem beszélek már a volt szexpartneremmel, de szerintem ezzel a vággyal örökké küzdeni fogok. Sajnos be kell látnom, hogy nem monogám alkatnak születtem. Van, akinek ez a legtermészetesebb dolog a világon, másnak komoly erőfeszítés.
tegnapelőtt 14:18
 72/80 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban belátnàd és szeretnéd, akkor hagynád a párodat békén, oszt' mennél a francba másokkal kufircolni elköteleződés nélkül.🤷Hidd el, sosem lennél egyedül, mindig akadna kefélő partner az ilyen embernek.

Ja, hogy neked is lennének érzéseid, meg igényeid két fsz között is?Hát valamit valamiért.Mindent nem kaphatsz meg, ezt ideje lesz felfogni.

tegnapelőtt 15:55
 73/80 A kérdező kommentje:

Ha azt hinném, hogy mindent megkaphatok, akkor félredugnék a párom mellett. De mint írtam, nem teszem.

tegnapelőtt 15:58
 74/80 anonim ***** válasza:
100%
Még nem teszed.Majd.
tegnapelőtt 15:59
 75/80 anonim ***** válasza:
Közel harmincöt éves koromra már nem fontos a nemi élet nekem, talán te is le fogsz nyugodni addig bírd ki meg nyúlkálj magadhoz.. :D
tegnapelőtt 16:20
 76/80 anonim ***** válasza:
100%
Téged előbb utóbb úgyis kifognak bszni, csak idő kérdése mikor ér a végére a színjátékod. Nem foglak sajnálni, hiába magyarázkodsz, te magad tudod hogy képtelen vagy monogámiára, elköteleződésre ezek úgyis kifognak éleződni a kapcsolatodban, ha akarod titkolni ha nem. Ennyit erről. Önző ember vagy aki jó szót nem érdemel miközben fantáziálgatsz
tegnapelőtt 16:35
 77/80 A kérdező kommentje:

Ja, biztos ki fog bszni a barátom, mikor meg se csalom.

tegnapelőtt 16:46
 78/80 anonim ***** válasza:
100%

Még nem.Majd térjünk vissza rá pár év múlva.Aki poligám alkat, az nem fogja sokáig egy helyben hagyni a nemi szervét.Te sem, hiába is szeretnéd ezt hinni magadról.Egyszer belefáradsz, hogy csak egy fasz van körülötted.Előbb-utóbb megunod a színészi mesterséget, hogy olyan légy, amilyen soha nem voltál és nem is leszel.

tegnapelőtt 18:21
 79/80 A kérdező kommentje:
Több éves kapcsolatokban jellemzően a monogámabb emberek is már félrekúrnak xd Nincsenek illúzióim.
tegnap 09:40
 80/80 anonim ***** válasza:
Aki félrebaszik az nem monogám, csak ezt akarta elhitetni magával és másokkal is.
tegnap 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!