Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?
Egyre elterjedtebb a poliamoria, nyitott kapcsolat. Nagyon sokan, férfiak közül is, képtelenek a monogámiára. Ilyet keress, mert láthatóan neked sem megy. Szerintem ha megpróbálod elnyomni magadban, akkor csak magadnak hazudsz. Lehet ezt tisztességesen csinálni. Most hogy szerinted így nincs értelme a párkapcsolatnak... Úgy van, ha közben mással akarsz hetyegni, csak tilosban? Mert szerintem úgy még kevesebb, mintha közösen megegyeztek a szabályok lazításában, és nyíltan felvállaljátok mindketten, hogy a hűség nálatok nem megvalósítható.
Amúgy a fő kérdésre: én nem küzdök vele. 11 éve vagyok a férjemmel, köszönjük szépen, jól megvagyunk, nem éreztem soha a csábítást vagy a vágyat, hogy más péniszbe csüccsenjek. Ez inkább személyiség kérdése is lehet. Vagy neveltetési hiányosság, a 4 éves lányomnak is már tanítgatom, hogyan kell türelmesen várnia dolgokra, illetve mikor van az, hogy lemondunk dolgokról, akármennyire is várjuk. Lehet a te szüleid ezt a lépést kihagyták, aztán nem sajátítottad el a készséget, hogy önkontrollt gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!