Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?
Miért abban mérném a szerethetőségemet, hogy hányan akarnak megdugni? Hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni? Simán csak kívánom a volt szexpartneremet is, ennyi. Lehet én simán csak nem vagyok monogám típus.
Igaza van a #41-nek, de egyébként minek véded magad? Gondolatban csalod a párod, megse érdemled a jelenlegi partnered. Neked senki se elég jó, mert mindig a múltbeli szexpartnereidre gondolsz… te semmit nem tudsz nyújtani de visszafele meg törődést és támogatást vársz, mégis hogy?
Teljesen rendben van hogy nem vagy monogám de akkor ne akarj monogám kapcsolatot. Valószínű elbszott kötődésed van (és a kommentjeid is azt tükrözik, hogy csak magadat véded) keress fel szexuálpszichológust ha tényleg tartalmas kapcsolatot akarsz egy nap alatt. Vagy keress egy balekot akinek megfelel a lábtörlő szerep.
Egyébként mindent egyszerre ne akarj..
#47 de ez miért zárná ki a törődést és támogatást? Törődő és odaadó vagyok a kapcsolatban ettől még.
A kötődésem lehet elbszott, elváltak a szüleim, miután apum félrement, szóval nem csodálkoznék, ha emiatt így en bloc meg lenne reccsenve a tartós kapcsolatokba vetett bizalmam. Meg lehet azért is, mert voltam sugar baby és tudom, hogy a házas férfiak 90%-a mit csinál, mikor “túlórázik”🤣Persze erre nem az lenne a megoldás, hogy én is beleesek a hibájukba…de nehéz hűségesnek lenni, mikor tudom, hogy a férfiaknak semmit nem jelent a dolog.
Jól látod. Nem vagy monogám, esetleg nagy a libidod, amit a mostani partnered nem tud eléggé kezelni, vagy nem elég egyedül.
Az hogy te lehetsz mással ő meg ne ez eléggé önző nézőpont, de vannak olyan pasik akik ezt élvezik, de főleg ha látják vagy részt is vesznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!