Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is küzd azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?

Figyelt kérdés
Megint az van, hogy még csak 1 hónapja van barátom, kívánom jó a szex, de megint megkívántam a volt szexpartnerem és baromira átmennék hozzá. Miért nem tudok egyszerre csak egy embert kívánni? Ha kapcsolat elején is ez van, mi lesz később?

nov. 1. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:

49

Nemis csak az a gond, hogy nagy a libidóm, hanem én imádom az érzelemmentes szexet. Mikor csak így átmegyek a pasihoz, jól megdug és viszlát. Ezt egy kapcsolatban értelemszerűen nem tudom megélni. De hogy én miért vágyok ilyesmire, azt nem értem.

nov. 3. 11:29
 52/80 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy rbi vagy.Ilyen a jellemed.Azért imádod.Ez oké, de ne hülyíts akkor olyan embert, aki a monogámiára vágyik.Keress ugyanilyen párt, akinek ugyanígy semmit sem jelent a másik lelke, mint neked.
nov. 3. 11:44
 53/80 A kérdező kommentje:

De fontos nekem a lelke is nyilván. Különben nem lennék kapcsolatban.

De akkor megfejtettük, hogy a ribiség sajnos nem egy választható út, hanem valaki csak egyszerűen ilyennek születik xd

nov. 3. 11:49
 54/80 anonim ***** válasza:
Te rbcnak születtél sötét lelkem, nem párkapcsolatra.Ez van.
nov. 3. 11:56
 55/80 anonim ***** válasza:
100%

“Törődő és odaadó vagyok” aha, mesélj még😎🤣 olyannyira, hogy azon fantáziálsz hogyan tud megkúrni az exed. Kamu vagy és hatalmas red flag. Menj el pszichológushoz, és remélem a párod hamar kirakja a szűröd.

Nehogymár be akard nekem állítani, hogy végig színleled a törődő párt közben meg megcsalod érzelmileg a párod. De láttunk már ilyet. Barátnőm exe is ugyanezt színlelte. Úgyis megfogod csalni, de ne csodálkozz ha egyedül maradsz majd 30+ évesen

nov. 3. 11:58
 56/80 A kérdező kommentje:
Akinek az “egyedül maradás” fenyegetés, annak is elkél egy pszichológus, mert az meg a másik véglet a skálán, a “kapcsolatfüggő” nevezetű, egyedül létezésképtelen, szintén lelki sérült fajta.
nov. 3. 12:03
 57/80 anonim ***** válasza:
23%

Attól nem kell tartani, hogy egyedül marad.A pasasok nem kevés része imádja a kva tempójú nőneműeket.Az ilyennek mindig lesz elérhető fasz. A "jóhíre"is segíteni fogja a potenciális partner jelölteknél.

Abban viszont igaza van, amit a kapcsolatfüggőkről írt.Az sem jobb, talán annyival, hogy nem vesz annyi kórokozóktól hemzsegő húgyos faszt a szájába, amitől egy idő után klozet szaga lesz a szájának, hiába mossa.

nov. 3. 12:14
 58/80 A kérdező kommentje:

57

Nem is az, hogy ezt a típust imádják, csak jól nézek ki. Ez meg általában bőven elég a férfiaknak.

Amúgy meg igényes férfiak farka nem hemzseg a kórokozóktól, nem szokásom csövesekkel hetyegni.

nov. 3. 13:01
 59/80 anonim ***** válasza:
100%
Baromi idegesito ahogy írsz, megérdemled majd, ha a barátod rájön milyen is vagy valójában (mert ráfog, valszeg hamarosan meg is fogod csalni) de kezdem azt hinni ez troll kérdés és direkt provokáció. Egyáltalán nem érted, mi a gond a kérdéseddel😂 hiába nézel ki jól, hosszútávon nem fogsz kelleni, feleségnek pláne nem
nov. 3. 14:45
 60/80 A kérdező kommentje:

59

Ugyan már, nézz már körül milyen emberek élnek házasságban😂Akárki össze tud hozni egy házasságot, lehet akármilyen ronda, hűtlen, toxikus, meg ezeknek a szöges ellentéte is. És hogy “nem fogsz kelleni hosszútávon”, hát eddig legalább 3 exem akart már elvenni, csak én nem akartam még férjhez menni. Ennyit erről.

nov. 3. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!