Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?
49
Nemis csak az a gond, hogy nagy a libidóm, hanem én imádom az érzelemmentes szexet. Mikor csak így átmegyek a pasihoz, jól megdug és viszlát. Ezt egy kapcsolatban értelemszerűen nem tudom megélni. De hogy én miért vágyok ilyesmire, azt nem értem.
De fontos nekem a lelke is nyilván. Különben nem lennék kapcsolatban.
De akkor megfejtettük, hogy a ribiség sajnos nem egy választható út, hanem valaki csak egyszerűen ilyennek születik xd
“Törődő és odaadó vagyok” aha, mesélj még😎🤣 olyannyira, hogy azon fantáziálsz hogyan tud megkúrni az exed. Kamu vagy és hatalmas red flag. Menj el pszichológushoz, és remélem a párod hamar kirakja a szűröd.
Nehogymár be akard nekem állítani, hogy végig színleled a törődő párt közben meg megcsalod érzelmileg a párod. De láttunk már ilyet. Barátnőm exe is ugyanezt színlelte. Úgyis megfogod csalni, de ne csodálkozz ha egyedül maradsz majd 30+ évesen
Attól nem kell tartani, hogy egyedül marad.A pasasok nem kevés része imádja a kva tempójú nőneműeket.Az ilyennek mindig lesz elérhető fasz. A "jóhíre"is segíteni fogja a potenciális partner jelölteknél.
Abban viszont igaza van, amit a kapcsolatfüggőkről írt.Az sem jobb, talán annyival, hogy nem vesz annyi kórokozóktól hemzsegő húgyos faszt a szájába, amitől egy idő után klozet szaga lesz a szájának, hiába mossa.
57
Nem is az, hogy ezt a típust imádják, csak jól nézek ki. Ez meg általában bőven elég a férfiaknak.
Amúgy meg igényes férfiak farka nem hemzseg a kórokozóktól, nem szokásom csövesekkel hetyegni.
59
Ugyan már, nézz már körül milyen emberek élnek házasságban😂Akárki össze tud hozni egy házasságot, lehet akármilyen ronda, hűtlen, toxikus, meg ezeknek a szöges ellentéte is. És hogy “nem fogsz kelleni hosszútávon”, hát eddig legalább 3 exem akart már elvenni, csak én nem akartam még férjhez menni. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!