Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is küzd azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?

Figyelt kérdés
Megint az van, hogy még csak 1 hónapja van barátom, kívánom jó a szex, de megint megkívántam a volt szexpartnerem és baromira átmennék hozzá. Miért nem tudok egyszerre csak egy embert kívánni? Ha kapcsolat elején is ez van, mi lesz később?

ma 11:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
15%
Bela ! Latszik hogy nincsen suli...
ma 12:33
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok pontos választ adni neked. Van aki soha nem tud megváltozni, van aki tud. Nem is azzal van a baj hanem, hogy a hűség nem az értékrended. Azt nem lehet megtanulni, benned kéne, hogy legyen...

(16)

ma 12:35
 23/39 A kérdező kommentje:
A hűség az értékrendem, ezért sem lépek félre, VISZONT amint a válaszokból látszik, vannak, akikben nincs is kísértés más iránt. Bennem van, nem azért, mert én úgy döntöttem, hogy legyen. Ezt nem lehet tudatosan kontrollálni. Azt igen, hogy félrelépek vagy sem, az érzést viszont nem lehet.
ma 12:38
 24/39 anonim ***** válasza:
De kérdező ha az ex jár a fejedbe és mégse szakítasz akkor megcsalod a párod. Pont azza lehet tudatosan irányítani, hogy véget vetsz a kapcsolatnak. Nem kell kérdést kiírni ahhoz, hogy tudd mi a helyes megoldás.
ma 12:42
 25/39 A kérdező kommentje:

Nem az exem, csak szexkapcsolat volt. Nem érzelmek fűznek hozzá, csak jó volt vele a szex.

És akkor szerinted soha senkivel ne járjak, ne érezzek szeretetet és törődést, mert van bennem nemi vágy mások iránt is? Hát kösz…

ma 12:45
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Istenem nagyon gáz vagy. Ne a szavakon lovagolj már. Teljesen mindegy, hogy az exed szó szerint vagy az exdugópajtid. Ő vele akarsz hancúrozni, de azért másokkal is henteregsz kapcsolatban mert önző vagy. Nem tudom, hogy megdugna-e még az exdugópajtid, de ha ja akkor menj és dugasd meg magad. Hátha egyszer végre el jutsz arra a pontra, hogy megunod őt. Míg őt akarod addig minden egyes partnered kapcsolatban vele csalod meg érzelmi/szexuális téren és az baromira nem fair velük szemben! Neked tetszene fordított esetben? NEM. Akkor miért használsz ki másokat? Ne légy egoista és hűtlen féreg se. Csak ennyi.
ma 12:49
 27/39 anonim ***** válasza:
69%
Tini rovat arrébb van
ma 12:51
 28/39 anonim ***** válasza:
ma 13:02
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Én aztán nem.

Szívből szeretem a barátnőmet, és senki másra nem vágyom.

ma 13:03
 30/39 A kérdező kommentje:
#26 te már úgy állítasz be, mintha megcsaltam volna. NEM csaltam meg. Az volt a kérdés, hogy mit lehet tenni, hogy csak ő érdekeljen.
ma 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!