Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiak többsége csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége csak azért hűséges általában, mert nincs rá lehetőség, hogy hűtlen legyen?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a férfiak átlagának azért nem jön minden nap nő az utcájában, tehát viszonylag azért a férfiak többségének nehéz lányt találni, ezért hűségesek, tehát ha nők hirtelen minden férfira rárepülnénekyl, felkínálkoznának , akkor jóval több hűtlen férfi lenne mint most?
2023. ápr. 15. 18:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Ez is benne van, nyilván. De most mondok valami nagyon meglepőt. Amíg házas voltam, nem nyúltam magamhoz, mert még azt is egyfajta megcsalásnak éreztem. Pedig arra lett volna lehetőség.
2023. ápr. 15. 18:51
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Hidd ezt, ha jólesik, de ez már valamilyen szinten belépő a paranoiához "mindenki rossz, aki pedig mégsem, az csak megjátssza magát vagy nincs lehetősége kiélni azt".
2023. ápr. 15. 19:13
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Ha megadod a férfinak a szeretet és a szexet is egyben. Akkor bolond lenne mást keresni. Ha nem hát akkor szakítania kéne, vagy neked vele. Csak nem vagytok elég tökösek.
2023. ápr. 15. 19:14
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Bárki megoldhatja, bármikor. Volt pasim úgy elment reggel otthonról, hogy szia puszi, elmentem dolgozni, hogy elhittem, az ajtóba is kikísértük a karomon ülő babával. Közben meg délelőtt más nő &ináját dugta...
2023. ápr. 15. 19:20
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem igaz, legelabbis nálam nagyon nem, ha jó az érzelem, ha jó a szex, ha jó a külső, hülye lennék kockáztatni...én tisztelem a monogámiát és tisztelem a kapcsolatot is.
2023. ápr. 15. 19:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 hah, pedig mennyi férfi van, aki kap szeretetet meg szexet is, mégis férlekúr.
2023. ápr. 15. 19:29
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

"ha jó az érzelem, ha jó a szex, ha jó a külső, hülye lennék kockáztatni...én tisztelem a monogámiát és tisztelem a kapcsolatot is"

Ha nem jó, akkor a monogámia mehet a kukába?

2023. ápr. 15. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

"Azt vettem észre hogy a férfiak átlagának azért nem jön minden nap nő az utcájában, tehát viszonylag azért a férfiak többségének nehéz lányt találni"

köhhhm... prostitúció mint olyan, mond valamit?

2023. ápr. 15. 19:35
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. ápr. 15. 19:35
 10/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerencsere nem, max a rondak, azok dugnanak mindenkit esz nelkul. Nem volt meg olyan baratom, akinek ne lett volna ra lehetosege, de senki nem elt vele, a normalis ferfiak altalaban tisztaban vannak a tisztelet, szeretet es hasonlo szavak jelentesevel.
2023. ápr. 15. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!