Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége csak azért hűséges általában, mert nincs rá lehetőség, hogy hűtlen legyen?
Én hala isten elég jó genetikával rendelkezem. Akár minden este mást hozhatnék haza. Ennek ellenére 4 éve csak a menyasszonyomnak élek.
Ez nem ezen múlik.
Tapasztalataim szerint több típusú férfi van és az sem mindegy, hogy az illető mennyire érett.
Van az a kamaszkor, amikor bármit ami mozog és azt is, ami nem... Ez álltalában lecsendesedik. Ez után már az határozza meg, hogy ki milyen típusú. Találkoztam több olyan férfival, aki például ha szerelmes volt, fel sem tudott izgulni másra, csak arra a lányra, míg mások minden alkalmat megragadnak. Tehát szerintem alapvetően személyiség függő és persze ez idővel változhat is. Nem mellesleg az nők között is vannak könnyű vérűek és olyanok, akiknek nem is esne jól, ha a szerelmükön kívül más intim módon közeledne hozzájuk. Mondjuk a női és férfi szexualitás abban eltér, hogy álltalában a nők inkább érzésekre és érzelmekre izgulnak fel, míg a férfiak zömmel látványra (tisztelet a kivételnek, ez csak nagy átlag) így egy férfi lehet tudja élvezni a szexet idegen nővel is, ha az illető csinos, míg egy nőre ez kevésbé jellemző. Így valószínűleg a férfiak nagy átlagban hajlamosabbak a megcsalásra, mivel nagyobb örömet okoz nekik nagy átlagban az utóbbi miatt. Persze ez nem azt jelenti, h minden férfi minden kínálkozó alkalmat meg fog ragadni: személyiségtől, vérmérséklettől, gerincességtől is függ első sorban nyilván.
A nők többsége csak azért nem egy jóképű, gazdag férfival van, mert nincs elég ilyen férfi a világon minden nőnek, pláne aki még hűséges is lenne?
Na ez a kérdés pont ugyanilyen, mint az itteni kérdés.
Akkor szerinted a férfiak csak egy nagy farokból állnak, es emiatt mindent megdugnak ami megáll?
Nő vagyok, de akkor is azt mondom ez egy nagyon undoritó állítás. Igen, vannak ilyenek, sőt ha hiszed ha nem, de a csunya, ellenben jó kisugarzasu pasiknak is bőven akad nő ha akarják.
A hűségnek sem a külsőhöz, sem a nők mennyiségéhez nincs köze. Az egy jellem.
A nők a férfiak nagy részét, gyakorlatilag szemétnek tekintik.
Őrül a férfi ha egyáltalán egy nőt talál aki hajlandó vele lefeküdni.
Persze hogy nem fognak félremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!