Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy megcsalás után milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy megcsalás után milyen esélyei, lehetőségei vannak általában egy amúgy hosszú párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Fizikailag nem igazán történt semmi még, de érzelmileg elég veszélyesen kötődni kezdett valakihez a barátnőm, de elhagyni nem akarna érte, mert én vagyok "Az első helyen, és A pasi az életében" (mondjuk poligámia engedélyezésének hiánya jött már szóba...)

Milyen esélyei és lehetőségei vannak egy ilyen helyzetnek? Ti adnátok esélyt egy ilyen kapcsolatnak, ami sok éves kapcsolat, és (elvileg) harmonikusnak tűnt? (Egy ilyen "kis" kalandvágyon kívül...)

2015. aug. 11. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Te magad írod, hogy érzelmileg kezdett kötődni a barátnőd. Ebben az esetben te vagy A Pasi, aki az előző volt, de nem volt elég, úgyhogy ami hiányzik, egy másik tudja csak megadni. Az emberek változnak, a harmonikus kapcsolatotok már nem azt nyújtja neki, amire szüksége van, akkor sem, ha kötődik hozzád, és a másik sem lenne számára annyira tökéletes, hogy váltson. (A nem tökéletes, biztos utat nem hagyod el a nem tökéletes bizonytalanért..) A lehetőségeid a szakítás, illetve az, hogy megpróbálod kitalálni, mit nyújt a másik, és ha te is tudod nyújtani, akkor visszahódítod a párodat.
2015. aug. 11. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez épp elég, hogy "érzelmileg elég veszélyesen kötődni kezdett valakihez". Valakihez, aki NEM TE VAGY.

Ez itt az első nagy probléma, és ha igazán szeretne téged, csak téged, akkor ilyesmi nem történne meg, mert lehet, hogy most "csak" erősen kötődik, de ha ekkora vonzalmat érez a másik iránt, a megcsalás is elő fog jönni, mint opció.

Én nem tudnék így lenni egy kapcsolatban, ahol tudom, hogy a barátom egy másik lányhoz kötődik, nem is kicsit.

El hagyni nem akar, de azért jó lenne a másikkal is kicsit "bolondozni". Ez valahogy így jött le nekem..

Jobb, ha tudod, ha te nem lennél most neki, akkor már azzal a másik sráccal hancúrozna, ez nem elég indok..?

2015. aug. 11. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt most az a kérdés, hogy a nő ellen tud e állni a kísértésnek. Amit te tenni tudsz az ügyért szerintem az, hogy valamivel feldobod az eddigi megszokott kapcsolatotokat, amitől izgalmasnak éli meg a veled együtt töltött időt, ami kicsit kiragadja abból amiben él. Mindezt jó lenne úgy kivitelezni, hogy spontán legyen, tehát ne azt az érzést keltse a nőben, hogy te most csakis azért kezdtél el teperni, hogy visszahódítsd, engem mint nőt legalábbis ezzel ki lehetne kergetni a világból. Hát nem könnyű kivitelezni az biztos, de valami kalandos történéssel szerintem menthető.
2015. aug. 12. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha hosszú a kapcsolat, akkor közösen kéne keresnetek, mit hiányolt benne, ami miatt más felé fordult.

Mi ennél keményebb helyzetből is újraépítettük a házasságunk, szóval mindent lehet.

Még az is persze, hogy olyan hosszú a kapcsolat, hogy neki már terhére van.

A "kalandvágy" - talán a legkevésbé esélyes verzió.

2015. aug. 13. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!