Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az, hogy a sebészek, de úgy általában az orvosok hűtlenek lesznek? Van olyan orvos ismerősötök, aki boldog és kiegyensúlyozott házasságban él a szakmájában kínálkozó lehetőségek ellenére?
24 éve dolgozom orvosokkal, de még nem láttam egyetlen monogám házasságot sem náluk.Ez viszont nem jelenti azt, hogy minden eü-i intézményben ez a jellemző.Máshol lehetnek kivételek.
Én személy szerint egyetlen orvossal sem kezdtem soha és nem is kezdenék, de nem a foglalkozása miatt.
Jó ilyeneket olvasni :-)
Ezek szerint csak az én környezetem van tele ilyen primitív, külön állatfajnak számító hímorvosokkal.
21L/Medika
Öhm, nem tudom hol élsz de ebben az országban, főleg még fiatalon egy kezdő orvos az 130 ezer forintot keres... ennyi pénzzel hiába orvos, nem férfi a nők szemében.
Külföldön persze 8-9szer annyit kapnak az orvosok, de ott meg az a baj, hogy külföldi vagy, azért néznek le.
"Ezek szerint csak az én környezetem van tele ilyen primitív, külön állatfajnak számító hímorvosokkal.
21L/Medika"
Hát... te is jól kezded a szakmádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!