Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?
Egyszeruen az van, hogy olyanokkal jossz ossze akibe nem is vagy szerelmes (egyebkent hihetetlen hogy az ilyen noknek mindig van valakije:D) ezert se tudod kontrollalni magad, mert a partnered valojaban nem adja meg 100%ban azt az izgalmat amit a monogam emberek szerelmesen ereznek es eszukbe se jut felrelepni. Szerintem se valo neked jelenleg parkapcsolat mert magadnak es a masiknak is hazudsz. Szerintem is nyitott kapcsolat/ vagy elfogadod hogy neked nem lesz bensoseges mely parkapcsolatod- mert te magad sem tudsz melyseget adni ezekkel a kurogato hajlamaiddal.
Mindent nem lehet egyszerre, vagy kieled a szexualis vagyaid most es talan lenyugszol (partner nelkul) vagy elmesz szakemberhez (ha zavar); vagy keresel egy hasonlo embert es elfogadod hogy nem lesz tartalmas emberi kapcsolodasod hosszutavon
Miért hazudsz főleg saját magadnak? Mit érsz el vele, de komolyan? HŰTLEN VAGY HOZZÁ IS. Létezik érzelmi megcsalás - ha mást kívánsz a párod helyett az hűtlenség! Hány éves vagy, 12, hogy még ezzel sem vagy tisztában, vagy jó neked szemellenzőt viselni mert félsz a tükörbe belenézni?
NEM LEHET valakit elfelejteni mások által!
"Megint az van, hogy még csak 1 hónapja van barátom, kívánom jó a szex, de megint megkívántam a volt szexpartnerem..."
Nem az első eset és még most is ahhoz ragaszkodsz, hogy majd az aktuális pároddal kitörlöd az ex dugópajtidat. Ilyen nincs.
Vagy menj vele dugni ha megdug még szakítás után, vagy heverd már végre ki őt és csak aztán ismerkedj!
“ (egyebkent hihetetlen hogy az ilyen noknek mindig van valakije:D) ”
Mert jól nézek ki és mindig van jelentkező.
Egyébként persze nem vagyok még szerelmes a barátomba, 1 hónap ehhez kevés, de nagyon jól bánik velem és isteni vele a szex is. Nem vagyok hajlandó eldobni őt az ex szexpartnerem miatt, akiben huszadennyi green flag nincs. Csak nem értem, miért kívánom őt még mindig.
“Mert nem kellettél neki másra mint szex és az egód bántja?”
Nyilván bántja. Lehet ettől kívánom méginkább.
Nem kell kapcsolat neked...járj össze a szeretővel vagy akivel akarsz.
Minek kell erőltetni? 1 hónapot se bírsz ki.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!