Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is küzd azzal, hogy hűséges legyen?
Hogyan küzdhetnéd ezt le?
Úgy, hogy sósavat öntesz a csiklódra.
Én úgy gondoltam hogy sose csaltad e meg szájra puszival sem és ha jövőben ha fogod akkor leírhatnád.
Olyan nők hűsége érdekel akik komolyan szeretik a párjukat, jóindulatú szeretetteli értelmes stb tehát barátnőnek jó választás.
Ők tudnak e elcsábulni és ha igen akkor hogyan teszik rendbe a lelki ismeretüket pl megengedi a párjának is ugyan annyiszor, hozza neki egyik koleganőjét, elmond e mindent vagy csak annyit tud a pasi hogy a nő most ezt meg engedi ki tudja miért...
Én arra vágyom hogy korrekt jó lelki ismeretű nők legyenek akikkel jól járt a pasi és ha nagyot hibáznak akkor azt elég nagy mértékben hozzák helyre, vallják be, ferdítés hazugság, titkolózás mentesen, ne kicsinyítség a hibáikat, ne nézze hülyének a másikat.
Nekem fájni szokott mikor egy megcsaló vagy kihasználó úgy állítja be hogy ez nem nagy ügy mert pl részeg volt és még én vagyok hülyének beállítva ha nagy ügyet csinálok belőle. Meg nem vagyok jó ember ha elhagyom vagy nem fogadom el hogy szemét volt velem.
Érezze át a súlyát hogy amit tett ahogy bánik velem az milyen, legyen lelki ismeretes, együtt érző.
Én így képzelek el egy kapcsolatot.
A nyitott kapcsolatra hajlok de nem úgy hogy ő titokban kefélget én meg nem találok szeretőt és lúzernek érzem magam.
Ha ő a társam akkor figyelembe illik vennie nekem mi jó meg rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!