Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok tisztában vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok tisztában vagytok azzal, hogy ha JÓKÉPŰ pasit akartok, akkor Nektek is minimum Hercegnőnek kell lenni? (Hercegnő = arca szép és rácmentes, alkatra vékony)

Figyelt kérdés
Társkeresőn látom, hogy olyan akar nálam jobbképűbb pasit (nyilván van ilyen sok, de azért én is megütök egy szintet), aki önmaga sem túl szép..vagyis hát kb. az én szintemen van..vagy elfogadjuk, hogy a saját szintünknél feljebb nem reális az ismerkedés, vagy sosem lesz senkink..nyilván lehet úgy dolgozni a kapcsolaton, hogy nekünk tényleg az a másik legyen a "nagy ő"..igazából mindenkinél van szebb, "jobb" külsőre..csak azt látom sok nő ilyen téren egyszerre értékeli "felül" magát és "le" a vele "egyszintű" pasit...az is igaz, erre én is hajlamos vagyok a nők felé, szóval jah..de legalább a tudatában vagyok. :-D

szept. 28. 16:44
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Elnézést a nép kulturáltabb tagjaitól, nem Nekik szólt:)
szept. 28. 23:58
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

14es

Egyaltalan nem akartam vele lenni. Egyszeruen nem hittem el h neki en kellek. Szoval extra adag energiat udvarlast kellett beletennie h komolyan vegyem azt amit mond. Fel ev volt mire szex is lett. Es 1 ev mire kimondtuk h oke akkor egyutt vagyunk. Bennem egy jatalmas nagy adag tagafas volt h kellhetek egy ilyen pasinak.

Neki a szemelyisegem az ami tetszett, az optimizmusom a mosolygasom a jo kedvem es h megoldom a problemakat h onnallo vagyok. Az h idosebb vagyok joval kesobb derult ki. Persze pribalok vekonyabb lenni de a menopauza es a pajzsmirigy problemak miatt nagyon nehez.

De nem varja el igy kellek neki ahogy vagyok.

Szoval nem nem en voltam aki "feljebb" valasztott. Hanem o az aki feljebb valasztott engem. Mert ez a ferfi engem emel ahogy en is ot!

szept. 29. 10:31
 33/33 anonim ***** válasza:
67%
Megvillant a proli valóság.
szept. 29. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!