Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idő után a férfiak többsége minimum lelkileg bántalmazó lesz a kapcsolatokban, vagy ez "normális" viselkedés?
Egy idő után a férfiak többsége szokott ordibálni, mocskos módon sértegetni, őrjöngeni, ha nézeteltérésre kerül sor?Mert eddig én csak ilyet tapasztaltam, sok nő számol be hasonlóról.
Szerintem ez kimeríti a lelki bántalmazás fogalmát.Esetleg ez nem annak számít, hanem csak úgy előfordul?Én már esküszöm nem tudom eldönteni mi számít "átlagos" viselkedésnek.
Nem tetszik ez a szó: "többsége"
Miből gondolod ezt? Attól, mert te belefutottál egy két gyökérbe, attól még szerintem a többség pont nem ilyen. A jó emberek többen vannak, csak a rosszak hangosabbak.
Nem az átlagos viselkedés a lényeg, hanem a normális viselkedés, és az a bántalmazó kapcsolat ellentéte például. Ilyenkor ki kell lépni, amilyen gyorsan csak lehet. Mondjuk férfival nem mernek az ilyenek keménykedni.
Nálunk is ez volt. A jelenlegi barátnőmet is fenyegette, sőt verte is az a mocsok palija, aztán amikor a lánynál észrevettem, hogy tiszta kék zöld a karja, akkor elbeszélgettem a hapsival. Nem vertem agyon, pedig azt érdemelte volna. A barátnőmnek meg imponált , hogy egy férfi kiáll mellette, és nem bántalmazza. Jelenleg is együtt vagyunk.
Ezt a többsége szót el kéne hagynod szerintem. Nem ilyen a többség.
"A jó emberek többen vannak, csak a rosszak hangosabbak"
Sajnos nem.
#4 #6 Igen, én is ezt tapasztalom, ezt hallom, olvasom sokaktól.
#7 A nagy számok törvénye miatt ez sajnos így van.Ebből van a több, ezért jut belőle bőven sokaknak.
#9 Természetesen mindenkire ez nem igaz.
Oda akarok kilyukadni, hogy ez olyannyira gyakorinak tűnik, hogy inkább a kivétel erősíti a szabályt.
Most mit lehet tenni?Örökre maradjon az ember egyedül, vagy 2 évente cserélgesse a párját, mikor is ez kiderül róla? Akkor így családot alapítani, semmit nem lehet, elmegy így az élet? Vagy ha ez zavar, éljek egyedül, mert úgy is 10-ből 8 ilyen?
Esetleg csak érdekből szabad kapcsolatot vállalni, akkor legalább van miért elviselni az ilyesmit?
#4-es és a #6-os nagyon jól megfogalmazta a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!