Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért telik minden lánynak minimum 1 órába az hogy visszaírjon?
Mindegy hogy olyan lányról van-e szó akinél én kezdeményeztem vagy olyanról aki maga kezdeményezett, minimum 1 óra mire reagál egy üzenetre, hiába látszik hogy online van végig.
Mindenki ilyen fontos ember? Nem akarom elhinni. Vagy van valami univerzális szabály erre, mert tényleg az utóbbi egy évben már a 10. Lány nyomja ezt.
Lehet mondani hogy biztos nem vagyok szimpatikus neki, de olyanok is akik maguk kezdeményeztek nálam már a 2. Üzenetváltás után ezt csinálják
21F
Egy óra?
Az lepkefing.
Ha egy napon belül nem ír vissza, akkor írj ki erről kérdést ide. De még akkor is megvan a magyarázat: nem ért rá.
Ha 2-3 nap múlva sem ír, na akkor mondhatod, hogy ennek a lánynak valószínű nem vagy túl fontos.
Annyi elég is.
Nyilván van élete az online világon kívül is.
Én utalok írni is meg akármilyen hihetetlen 1000 meg egy dolgom van. Ha pihenek vagy csak filmezek meg azért nem írok.
Aki nagyon érdekel annak néha néha film közbe is.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!