Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti mit csinálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit csinálnátok, ha a barátnőtök 20 kg-t hízna a kapcsolatotok alatt, úgy hogy nincs semmi baja csak lusta? Elküldenétek terembe?

Figyelt kérdés

szept. 17. 10:32
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
26%

30

Nocsak, a testszégyenítés rendben van, ha te csinálod, mi? :D

Szegénykém, tényleg nagyon irígy lehetsz a csinos nőkre, akik vigyáznak a külsejükre és az egészségükre. Ha neked ettől jobb, akkor nosza, de legbelül akkor is tudni fogod, hogy veled van a baj.

Mert valahogy nem én írtam ki a kérdést, hanem te. Valahogy neked van bajod a testeddel és nem nekem. Különös, nem? :D

szept. 17. 12:23
 32/52 A kérdező kommentje:
31, csak akartam hogy tudd mennyire jól esik😚
szept. 17. 12:25
 33/52 anonim ***** válasza:
26%

32

Veled ellentétben én teljesen leszarom, mert látom a tükörben, hogy jól nézek ki. Gondolom, neked nem tetszik, amit ott látsz. :D

szept. 17. 12:28
 34/52 anonim ***** válasza:
63%

Nos, én 155 centi vagyok és 48 kiló. Imádok enni, így hamar 50 leszek. A magasságom miatt az a határ. És akkor visszaveszek. 2 kilót könnyű fogyni. 12 nehezebb. Ha nincs betegséged, csak akarat kérdése.

És szeretem, tisztelem a párom annyira, hogy igyekszem olyan maradni, amilyennek megszeretett, és igen, ehhez a külső is hozzátartozik. Szeretem, imádom, de én is jelezném, hogy "sáskából vaddisznó lettél", figyelj oda.

De persze pattogni könnyebb, ha nem azt hallod a kommentelőktől, amit akarsz.

N

szept. 17. 12:29
 35/52 BeefEater ***** válasza:
61%

Ha a barátnőm 20 kilót hízna, akkor nem akkor tenném szóvá, amikor már 20 kilót hízott, hanem finoman sokkal korábban szólnék, hogy nem jó az irány.

Ha viszont már hízott volna, akkor felajánlanám neki, hogy az én edzéseimtől függetlenül edzenék vele is (mintegy személyi edző), amíg el nem jut arra a szintre, hogy együtt tudjunk edzeni.

Írtad, hogy mentális probléma áll a hízás háttérben. Itt azért erősen számítana, hogy az orvos mit mondott, lehetőség szerint a pszichológussal is szeretnék beszélni, hogy mi a legjobb mielőtt valami komolyabb változtatás történik.

Mindenkinél eljön egyszer az a kinézet, hogy "még mindig szeretlek, de már nem talállak szexuálisan vonzónak". Ha jól működik a kapcsolat, akkor már jóval az előtt beszéltek erről, minthogy ez gond lenne és akkor meg lehet oldani.

szept. 17. 12:57
 36/52 anonim ***** válasza:
19%
Ha fordítva lenne feltéve a kérdés, hogy a pasi elengedte magát és elhízott a kapcsolatban, az összes nő itt vicsorogna, hogy az ilyen lusta dagadt disznóval azonnal szakítani kell!
szept. 17. 12:58
 37/52 anonim ***** válasza:
38%

36

A válaszadók legnagyobb része nem ért egyet azzal, hogy a párkapcsolat feljogosít az elhízásra, és szembesíti a kérdezőt az okádék stílusával.

Te vagy nem tudod értelmezni, amit olvasol, vagy anélkül böfögted ide ezt a véleményt, hogy elolvastad volna a kommenteket.

szept. 17. 13:05
 38/52 anonim ***** válasza:
49%

23. Ki mondta hogy nincs jogom hozzá hogy ezt várjam el, ha nekem így jó? Igenis elvártam és meg is kaptam, amit le is írtam. A párommal végig és azóta is kitartunk egymás mellett. Nem hagyott el amikor a legmélyebb gödörben voltam. Szerelemmel és támogatással, nem b...szogatással és zsarolással közeledett felém ami pont az volt amire nekem szükségem volt.

El se olvastad amit írtam, vagy nem tudod értelmezni amit olvasol.

Nincs benne semmi álszenteskedés. Mindemkinek más típusú társra van igénye. Ennyi. Te is olyannal vagy akivel te akarsz, már ha van párod, meg én is.

Kifejtettem, hogy aki valaha ultimátumot adott, azaz problémája volt velem ezzel kapcsolatban, azzal inkább én szakítottam. Mert semmi kedvem másoknak megfelelni. Akkor fogytam le amikor én akartam, annyi időt adva magamnak amennyire szükségem volt. Ehhez az én párom minden támogatást meg is adott.

Nem érzelmi zsarolás hatására akartam változni, meg a másik fél nyomására. Az ilyenekkel inkább én nem akartam kapcsolatot.

szept. 17. 13:35
 39/52 anonim ***** válasza:
21%
Tehát ha a párodnak valami nem tetszik, és ezt szóvá teshi, akkor dobod. Micsoda szeret, mindjárt elcsöppenek.
szept. 17. 13:47
 40/52 anonim ***** válasza:
45%

39. Szóval ha a te párod meg akar változtatni és megzsarol, hogy ha nem mész bele hogy úgy nézz ki ahogy ő akarja, akkor elhagy, és te ehhez bólogatsz és engedelmeskedsz, a te érzéseid, gondolataid ezzel kapcsolatban mit se számítanak: Ok, de ez a te problémád.

De Ettől még nem kell mindenkinek ilyen társ.

szept. 17. 14:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!