Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit csinálnátok, ha a barátnőtök 20 kg-t hízna a kapcsolatotok alatt, úgy hogy nincs semmi baja csak lusta? Elküldenétek terembe?
#10, szerintem ezzel a válasszal kicsit újradefiniáltad a kérdést. Eredetileg úgy értettem, hogy a lányt nem érdekli, nem akar változtatni, most pedig úgy, hogy oké, látja, de még gyűjti a lelki erőt. Nekem ez ég és föld.
Amúgy nem mindegy, hogy a 20kg mire jött fel, és most hogyan nézel ki. A feleségem 48kg volt, mikor megismertem, két szülés után pedig egy ideig 67. Szerintem úgy 55 kg körül van az ideális súlya, 48-cal kicsit gebe volt, 67 kilósan meg simán csak bögyös-combos, nekem bejött.
Ha a 67-re szedett volna fel 20kg-ot, akkor biztosan beleálltam volna a konfliktusba, mert 165 centisen közel 90-nek lenni már egészségügyi probléma.
Az van már a kérdésben is, hogy lusta vagy. Eleve csak októbertől tervezel változtatni, hogy majd ha....a misztifikált körülményeid engedik. Nekem 8. A párod meg nyilván toleráns,ha 4 éve nézi, ahogy dagadsz, miközben ő meg ad magára, és tudja, hogy kutyából nem lesz szalonna, most fellelkesülsz, aztán majd ha megint győz a lustaság, meg jönnek a misztikus körülmények, akkor ott leszel, ahol a part szakad. A gond a lustasággal és az igénytelenséggel van, ami attitűd, és mint ilyen, nem azzal változik, hogy elhárulnak az akadályok...majd októbertől.
Vagy beszólt most már, és ezért eszed itt magadat, hogy "mit szólnának a férfiak..." ha ilyen jövőre vonatkozó szöveggel akarnád etetni őket? Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nekem édesmindegy lenne, mit ígérgetsz, meg maaaajd mit akarsz. Amíg tartós eredményt nem tudsz felmutanti, úgyse ér egy fabatkát sem. Véleményt kértél, azt kaptál.
15
Bocs, de nem lehet így kikövetelni a szeretetet. Vagy ugyanennyi erővel ha te szereted a párodat, akkor nem kényszeríted olyan helyzetbe, hogy egy számára taszító emberrel kelljen együtt éljen.
Az baromira nem úgy megy, hogy ha egyszer összejössz valakivel, akkor onnantól szabad kártyád van az igénytelenségre.
#16, attól még nem vagyok igénytelen, kikérem magamnak. Nem tudom te vagy-e egyben a 14es, de szégyelhetitek magatokat, hogy egy fiatal nőt itt szapultok emiatt. Akihez amúgy semmi közötök , és lehet úgy véleményt is írni, hogy ne mutasd ki a paraszti mivoltodat. Nem is érted, amit írok. Én se hiszem, hogy ez létezik, és nem is várom el senkitől.
Munkahely miatt nem volt időm és energiám. Nemtálisan leépített, stressz alatt voltam folyamatosan, és mindenféle szar kaját ettem, ami hamar ment. Rájöttem, hogy ez nem jó, és októberben kezdek egy másik helyen, ami emberibb sokkal mint az, ahol dolgoztam. Én változtatok is.
Csak ugye könnyű ítélkezni, minden "Gyakori hülye" ezt teszi itt.
18
De igénytelenség kérdése, ha valaki egészségügyi probléma híján pár év alatt felszed 20 kilót.
Az, hogy személyeskedni kezdesz és behisztizel csak azt támasztja alá, hogy pontosan tudod, hogy igazunk van.
Egészséges, fiatal felnőtt vagy, aki 20 kilót hízott 4 év alatt. Mégis mit képzelsz magadról, hogy szerinted a párodnak ezt kutya kötelessége eltűrni? Nem az. Neked sem lenne az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!