Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit csinálnátok, ha a barátnőtök 20 kg-t hízna a kapcsolatotok alatt, úgy hogy nincs semmi baja csak lusta? Elküldenétek terembe?
Figyelt kérdés
szept. 17. 10:32
1/52 anonim válasza:
Nem az a kérdés, én mit csinálnék. Ő mit csinálna az elhízás ellen? Hisz az ő teste, neki kellene elsősorban aggódnia saját maga miatt.
2/52 A kérdező kommentje:
Jó, akkor kérdem másképp. Undorodnátok tőle egy szinttől? Szeretnétek, hogy jobban nézzen ki?
szept. 17. 10:38
3/52 anonim válasza:
Lusta nővel eleve nem jövök össze. Ha ennyire beleszarik a saját egészségébe, akkor sajnos elválnak útjaink.
4/52 A kérdező kommentje:
De ha nem volt annó lusta, csak valami stressz miatt elkezdett sokat enni, és magába zuhant az évek alatt?
szept. 17. 10:44
7/52 anonim válasza:
Ha nem kezdene el változtatni, szakítanék.
8/52 anonim válasza:
Jelezném, hogy ez nekem nem jó, igyekeznék segíteni neki a fogyásban: egészséges ételek, nem ennék előtte olyasmit, ami neki nem javallott, elmennék vele közösen mozogni, támogatnám stb.
De ha huzamosabb ideig nem látok változást, akkor meglehet, hogy szakítanék. A kapcsolatokban fontos a vonzalom, és ha nincs racionális oka a hízásnak, akkor azt nem tudom másként értelmezni, mint igénytelenségként és felelőtlenségként.
9/52 anonim válasza:
Ez a jovoben fog megtortenni vagy mar megtortent? Mert ha egybol eltervezi hogy o 20 kilot felszed mert mentalis baja van akkor le sem allnek vele.
10/52 A kérdező kommentje:
Én vagyok a csaj. Megtörtént már, 4 év alatt "sikerült" sajna 20 kgt felszedni. Próbálok változtatni, októbertől veszek kondi bérletet is. A párom már régebb óta jár, neki mániája az, hogy jól nézzen ki. Csak októbertől lenne lehetőségem terembe járni, és fogok is, emellett tervben van az életmódváltás is, kaják terén. Persze magam miatt is, mert nekem se tetszik ez az állapot. Nagyon zavar régebb óta, csak egy rakat stressz alatt vagyok, és ilyenkor eszek, és csak utólag gondolom meg, hogy lehet nem kellett volna. De igyekszek a tudatos vásárlásra, amikor nem veszek semmi nasit, csak gyümölcsöt és kevés kalóriatartalommal rendelkező ételeket eszek.
szept. 17. 11:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!