Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszios és emiatt vissza sem ír, viszont ez nekem fáj. Ha letiltom az neki fájni fog?
Nem akarom bantani, tudom hogy nincs jol, solyos depresszioba van ilyenkor amikor nem ir vissza mentalisan beteg es mindig ez van hogy nem torodik velem ilyenkor amikor nincs jol viszont ez nagyon faj hogy vissza sem ir...
Egy ideig elturtem ezt de most ugy erzem le kellene tiltanom es nem varni hogy irjon, es kicsit nekem is gyogyulnom ebbol amit tesz velem hogy egyszer torodik velem, egyszer nem, egyszer elkud egyszer ragaszkodik.
Csak nem akarom bantani. Nem tudom fajna e neki ha letiltom.
Most 2 napja nem valaszol nekem.
Aztan amikor ujra beszelunk mentegetozik hogy nem tudott visszairni annyira rosszul volt.
De nem akarom elvesziteni, bizok benne hogy rendbe jon. Csak talan ha kicsit tavol lennenk egymastol marmint letiltom, elgondolkozna azon hogy fajdalmat okoz nekem.
Micsoda hülye vagy te...
Lásd 1# válaszát.
Írd meg neki, hogy téged ez bánt és nem szeretnéd ezt ilyen formán folytatni, majd pedig tartsd magad ehhez.
De ha te elég erős vagy hozzá, akkor ne tiltsd le csak azért, hogy neki is fájjon. Valószínűleg így is fáj eléggé és csak rontani fogsz a helyzeten, ha így kezeled, nem ettől fog megerősödni.
Teljesen érthető, ha ez neked nem fér bele, szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha úgy jobb neked, de ha megteheted, ne rúgj bele szándékosan.
Kérdező, te rohadtul felszínes és önző vagy és seeemmi empátiád nincsen. A depresszió BETEGSÉG. Rohadtul nem a kicsinyes egoizmusoddal kell most foglalkoznia, hanem hogy meggyógyuljon de ezt te rohadtul nem érted, semmi empátiát nem mutatsz!
Addig oké, hogy ez neked nem jó. Akkor el lehet köszönni és ennyi. Nem kell belérúgni, meg ilyeneken kombinálni, hohy fájjon neki! Ha valaki depressziós, nem lesz attól jobban, hogy te milyen jól utalgatsz rá egy tiltással, hogy figyeljen jobban rád!
Rohadtul nem érted te ezt az egészet. Köszönj el és ennyi! Ne játszmázz!
5-ös de hát direkt leírta a kérdező hogy nem akarja hogy fájjon neki, csak jelezni hogy a kérdezőnek ez fáj.
Ez az egész sehogy se jó, és ha a kérdező lesz az egésztől depressziós, az sem jó. Kérdező szerintem várd meg legalább a január végét, utána kicsit szoktak javulni a depressziósok.
Szerintem egyszerűen csak lèpj ki-ez a saját érdeked!
Èn személy szerint úgy látom, pontosan ő az,aki folyamatosan bánt tèged a viselkedésèvel.Akár beteg,akár nem,erre úgy gondolom,hogy nincs mentség.Szimplán nem èlvezel olyan prioritást az èletèben,mint amilyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!