Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azert akarom megvaltoztatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azert akarom megvaltoztatni a nevem hogy a multbol a nevem alapjan senki ne talaljon ram. Hulyeseg ez vagy lenne ertelme?

Figyelt kérdés

En ugy gondolom lenne ertelme.

Sajnos volt 2 evem, amiben kihasznalt par fiu es megalazott, nagyon rosszfajta emberek, volt amelyik ki akart vinni svajcba. Szégyen. Nagyon egyedul voltam, naiv voltam es drogproblemaim voltak akkor. Azt hittem majd valamelyik megment... Es en ezt nem tudom feldolgozni, nagyon szegyellem.

Mar nem ismernenek ram az arcom alapjan, sotetben talalkoztam veluk 1x-2x csak nevrol ismernenek fel.

Nagyon rossz emberek tenyleg es nem akarom hogy ezek valaha is kideruljenek pl ha lesz egy ferjem.

Es csak ugy tud kiderulni ha meghalljak a nevem vagy meglatjak valahol a nevem.

Facebookra kepet sem merek magamrol kitenni.

Hirdetest nem merek kitenni mert egy varosban lakunk es felek hogy meglatjak a nevem es a csoport tagjai.

Es hiaba mondanatok hogy nem erdekli oket az ami volt, nem igy van.

Volt olyan eset hogy tobbet is rajtam nevettek, mert irtam egy fiunak egy hirdetes miatt es ott volt mellette az aki kihasznalt engem es egybol mondta neki hogy mit csinalt velem es hogy mennyire megalazott.

Az arcom alapjan nem ismernenek ram...csak a nevem alapjan.

Ha lesz egy ferjem eskuszom ha ki tenne velem egy csaladi kepet es megjelolne rajta, attol felnek van e olyan ismerose aki felismer engem a nevem miatt de ha mas lenne a vezeteknevem nem felnek.

Egy trauma nekem az egesz.

Es tudom, tudom attol mert mas lenne e vezeteknevem, azok a multban ugyanugy megtortentek. De csak en tudnek rola en viselnem a kárát es nem fenyegetne tobbe az, hogy azok is megtudjak akiket szeretek.

tegnap 20:55
A kérdező szavazást indított:
Valtoztassam meg
Semmi ertelme
7 szavazat
 1/5 kis kolbász ***** válasza:
19%

Ne használj közösségi oldalakat és megvan oldva a probléma.

Rettenetesen sok macera a név változtatás és sok bonyodalmat is tud okozni hivatalos ügyekben például.

tegnap 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem hasznalok de rejtozkodni sem akarok tovabb, mert most azt teszem.

Es a kesobbiekben sem szeretnek ezzel a nevvel elni ez nem pillanatnyni allapot.

tegnap 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Akkor változtasd meg. Azért nem akkora hatalmas macera. Ományokat egy helyen el lehet intézni, banknak kell szólni, és ha vannak, a közüzemi szolgáltatóknak.
tegnap 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi csak a szemelyes okmanyaim es a tb.
tegnap 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Viszont én nem ajánlom, hogy a jövendőbeli férjed előtt teljesen titkolt el. Nem kell részletekbe menően elmesélni, de azt a helyedben elmondanám volt egy rossz időszakom és akkor csináltam hülyeségeket, rossz emberekkel voltam együtt. Csak azért mert azért ez egy elég pici ország és én gyakran meglepődöm, mikor ez a gyakorlatban is kijön. És nem jó rettegni emiatt, hogy nehogy valami úton módon kiderüljön. Meg nekem rossz lenne, ha nem mondom el és úgymond teljesen titokban kell tartsam.
tegnap 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!