Szerintetek lesz valaha olyan ember aki képes lesz megváltoztatni ezt a világot hogy mindenki békében éljen és senki se éhezzen?
Nemrég hallottam, miszerint 3 embertípus van: a bárány, a farkas, és a farkasfutya. A bárány irányítható, a farkas a bárányra pályázik, a farkaskutya megpróbálja megvédeni a bárányt.
Jelenleg a farkasok vannak többségben...
Véleményem szerint nem. Az emberekben eleve kódolva van az önpusztítás. Bármi is lenne nagyon rövid ideig tartana, sokan vagyunk sokfélék, különböző véleményekkel és történetekkel. Azok a történetek egymásba csavarodnak, a-tól béig el tudunk jutni akárcsak Buddhától a tyúkig, mindig van kapcsolat. A kapcsolatokban konfliktus rejlenek, ok-okozatiságok, az emberek tele vannak érzésekkel, vagy pont nem, de az eszmék mindenképpen uralkodnak. Az emberek összeségét véve, mindegyik a szürke "erkölcs" valamelyik árnyalatát képviseli. Hallottál olyan időről amikor lett volna ilyesmi? Nem. Tele vagyunk miértekkel, konfliktusokkal, fejlődésekkel/degradálásokkal, végekkel.
Egymásba fonodó dráma láncokból áll minden.
Első. Baromság. A birka van többségben, de a farkasok irányítanak.
Én meg nehezen döntöm el, hogy farkas vagyok e, vagy elvadult juhászkutya...
A kérdésre is válaszolva... Nem. Egy ember biztos nem. Meg előbb majdnem teljesen le kellene nullázni, ami most van, a fél emberiségnek meg kellene halnia, és az talán már elég sokk lenne az életben maradók számára, hogy amikor eljutnak az újraépítésig, valami jobbat hozzanak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!