Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a nőknek, hogy szinte bármelyik pasit megkaphatják?
A mennyiséget már nem vitatták a végén (azaz a szinte bármelyikben egyetértés van), csak a minőséget.
Szerintük tömegesen csak 60-as pocakos pasikat kaphatnak meg, ami nyilván nincs így, de némelyek elhiszik.
22, ezt linkeld be, hogy hol mondtam. Mert te hoztad be ezeket a pasikat, hogy kerüld a választ.
A kérdésem továbbra is: dugnál-e kövér, csúnya 60-as nőt?
Értem, miért kerülöd a választ. Ha igent mondasz, tudjuk, hogy igénytelen vagy, ha nemet, akkor a saját kérdésedet cáfolod.
Nehéz ugye előre gondolkozni.
Na nézzük együtt, hogy NEM fog erre válaszolni.
(Amúgy ilyenkor ti is nagyon nevettek, hogy mennyire terel a nyomorék?)
1. Nem minden nő kaphat meg szinte bármilyen pasit, azért ahhoz kell egy szint.
2. Tudom, hogy van sok férfi, akinek egy éjszakára jó lennék... de a hajamra kenhetem, ha engem nem elégít ki az érzelemmentes szex. Az nem érdem, hogy XY-nak feláll rám a farka és szívesen belém ürítene. Akkor sem, ha jól néz ki és "kedves, rendes, intelligens, okos" ember.
Tehát akkor neked a nő vékony, csinos, fiatal?
Mert akit te nem dugnál meg, az téged nem kaphat meg. És a nők többsége nem vékony, csinos, fiatal. Mindkét nemből több a túlsúlyos/elhízott, mint a normál vagy vékony.
Ha bármilyen preferenciád van neked vagy bármelyik más férfinak, akkor már nem igaz, hogy bármelyik nő megkaphat bárkit. Ha meg úgy állsz hozzá, hogy "egy patront megér", megint csak ott vagyunk, hogy a nők nem akarnak getzitartály lenni.
27. Nem kívánok veled társalogni mert szándékosan nem először ferdíted amit írtam. A "szinte" szó most is lemaradt: "akkor már nem igaz, hogy bármelyik nő megkaphat bárkit". Mindegy is.
Igen, én nem dugnék 60 feletti kövér nőt. Tehát egy 60 feletti kövér nő számára igaz a "szinte" jelző. De egyébként a társkereső "piacon" nem a 60 feletti kövér nők vannak jelen. Nézd meg például a Tindert. Kb 1% lehet 60 feletti kövér nő, de szerintem annyi sem.
Nem vagyok Tinderen, nem az az élet.
A szinte azt jelenti, 1-2 kivétellel. Te lennél az 1-2 kivétel? Amúgy mindenki más, akit ismersz, megdugna minden kövér nőt? Nem a plus size modellekre gondolok, az aránytalan kövérekre. Az öregeket? Azokat, akik baromi csúnyák?
Nem, neked ők nem nők. Nem róluk beszéltél. Arról beszélsz, hogy a csinosvékonyszéparcú25évessel bárki lefeküdne.
Átlagos nőkre gondoltam.
Nyilván öregekre/gyerekekre/fogyatékosokra/aránytalanul kövérekre stb.stb. nem, mielőtt ezek is előjönnének. Átlag érted? 20,30 vagy 40 évesekre akik társat keresnek, mert ez a korosztály aktív társkeresésben. Eszembe sem jutott semmilyen szélsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!