A szép nőknek nem kell keresni társat? Szép nők (akik a többség szerint szépek) mennyire könnyű ismerkednetek?
"Gondolom nekik egyszerű, mert ragadnak rájuk a pasik."
Nem jól gondolod, akik "ragadnak rájuk", azok csorgó nyálú hímek, minden érzelem nélkül.
Sokkal nehezebb normális kapcsolatot találni, mint egy átlagos vagy valamivel az alatti nönek, minden idióta lény bepróbálkozik, de csak a test érdekli öket, az ember nem.
Átlagos nőként is az olyanokat érdekeltem főleg, akik nekem nem jöttek be, nem passzoltunk.
Hosszú időbe és ezer kilométerbe kerúlt, mire megtaláltuk egymást a férjemmel.
Kedves 8-as! Igen van benne igazság amit írsz! De sokszor kénytelen egy szép nő lejjebb adni, ilyenkor szoktuk látni hogy gyönyörű nő és mellette egy kis kopasz pocakos férfi. Szerinted össze illenek? Én úgy gondolom hogy ha egy nő szép és valószínű tesz is érte akkor hagy legyen már joga egy hasonló jóképű férfihoz! Bár az az igazság nagyon sok jóképű férfit látok átlagos vagy átlagon aluli nővel.Szerintem ez meg azért van talán mert az önképük esetleg nem megfelelő . De leginkább sok férfitől azt hallom hogy a “ ami szép az belülről biztos
rohad “ és ez miatt a legnehezebb egy szép nőnek, mert a külsejét megnézik de a belseje már senkit sem érdekel.
A csinos, szépnek mondott nők nagyon válogatnak, csak nagyon jól kinéző férfiakkal állnak szóba.
Na persze nincs ezzel baj, mert megtehetik, teljesen igazuk van.
Bőséges lett a kínálat.
Én is társat keresek középkorúként , de nagyon szép, nagyon csinos nőre rá se merek nézni. Kezdeményezni meg totál nem, mert tudom, hogy abszolút nulla esélyem van.
Nagyon jól kinéző nők tàrsaságában kicsit még szégyellem is magam, mert tudom, érzem, hogy lenéznek.
Éreztetik az emberrel azt, ha nem szuper pasi.
A kicsit jobban kinéző nők az átlagosabb férfiakat észre sem veszik. A nagyon jól kinèző nőkről meg ne is beszéljünk.
A másik amit észre vettem, hogy nincs már jelentősége a pénznek.
Minden a külső kinézetről szól. Lehet nekem a bankszámlámom akár 60-70 miliárd ft is, a külső kinézet sokkal fontosabb lett. Ma minden a külsőről szól.
Sokszor látok az utcán alacsony, pocakos, kopaszodó fickókat nagyon csinos szép nővel.
El nem tudom képzelni, hogy hogyan sikerült ez nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!