Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan lány vagy, aki mélyebben...

Olyan lány vagy, aki mélyebben látja a világot mint a többség, nem az egő irányít és úgyérzed nem szeretnél modern rabszolga lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Évekig be volt zárva a szívem, leráztam minden lányt magamról, aki közeledni próbált felém, mert bizonyos okokból kifolyólag nem éreztem lelkileg rendben magam és nem akartam rossz hatással lenni senkire sem.. most, hogy rendeződtek a lelki dolgaim úgyérzem, hogy már csak egy lány hiányzik az életemből, egy olyan lány, akivel kölcsönösen szeretjük egymást és ezáltal kiteljesedhetünk.

Számomra a szabadság és (mostmár, hogy kinyitottam a szívem) a szeretet a legfontosabb dolog az életben.

A szabadság alatt azt értem, hogy nem szeretnék heti 5 munkanapot dolgozni, mert az nem normális.. vagyis az, mert normalizálták és ezt a többség elfogadja, tehát normálisnak tartja.

Éveken keresztül az erdőket jártam és sokat filozofáltam, így rájöttem arra, hogy nekem nincs szükségem modern dolgokra, hogy boldog legyek, ha van kellő szabadidőm.

Úgyérzem, hogy mindent egy távolabbi perspektívából látok, mint a többség, nagyon jó emberismerő vagyok és pusztán a másik szemének a mélyére tekintve megtudom mondani, hogy milyen az adott ember vagy milyen érzelmi feelengbe van jelenleg.

(A szem a lélek tükre)

Igazából hosszasan írhatnék magamról, de nem fogok, a lényeg, hogy nagyon eltérek az álagtól mentalitásba, próbálok mindig a dolgok mögé látni, a rossz dolgokat pozitívvá alakítani.

30/F

Ha nem tartod magad átlagosnak, te is úgyérzed, hogy szükséged van valakire, aki mellett kiteljesedhetsz, akkor ha szeretnél írj és meglátjuk, hogy lelkileg passzolunk e vagy sem.

2023. nov. 26. 06:40
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Magyarul lusta vagy... nem túl jó ajánlólevél, de vannak olyan nők, akiknek ez is megfelel.

Ötnapos munkahétről csak annyit, hogy az én gyerekkoromban még hatnapos volt. Igaz, én is négy napról álmodozom, mert nagyszülőként szívesebben lennék az unokáimmal többet.

2023. nov. 26. 08:44
 2/21 anonim válasza:
Mutass egy embert a világon, aki ne gondolná magáról, hogy eltér az átlagtól.
2023. nov. 26. 09:26
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok lusta. Te vagy szűk látókörű, egyszerű gondolkodású ember.

Ha lenne egy birtokom az erdőben, akkor szívesen tevékenykednék egész nap is akár.. viszont az nem jön be, hogy időbe kell kelni, feküdni, idegen emberekkel kell együtt dolgozni és vannak főnökök, akik semmivel sem tudnak tőlem többet, csak annyi, hogy van egy papírjuk, hogy ők X évig még tanultak.

Jelenleg a munkahelyemmel elégedett vagyok.

Külföldön dolgozok és szó szerint gyerekjáték a munkám, akár bármiféle interakció nélkül ledolgozhatom a kunkanapomat.. de mégis, engem nem érdekel a pénz, nem vágyom drága ruhákra vagy modern eszközökre.. nekem csak szabadság kell, mert ha van szabadidőm, akkor tudok alkotni és akár segíthetek olyan embereknek, akiknek lelki támogatásra van szükségük.

Sajnos a szabadidő hiánya miatt nehéz azon dolgokkal foglalatoskodnom, amivel szeretnék.

2023. nov. 26. 09:28
 4/21 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as.

Bizony sok ember van, aki azt gondolja, hogy nagyban eltér az átlagtól.. én abban különbözöm tőlük, hogy nem ámítom önmagamat, nem az egő vezérel és pont emiatt nem akarom becsapni magamat, hogy hű ha én más vagyok, mint a többiek, én jobb vagyok, mint a tőbbiek.

Egyszerűen más vagyok, nem érdekem erről meggyőzni vad idegen embereket, elég ha én tudom.

Eleve az életutam nagyon eltér az átlagtól és érzem, hogyha lenne valaki, aki támogatna lelkileg, akkor nagyobb dolgokat is elérhetek.. sok sok tervem van, de kell valaki, aki mellett lendületet kaphatnék.

2023. nov. 26. 09:33
 5/21 A kérdező kommentje:
A telefon megint javítja, amit írok, ezért az elírás itt ott.. kikapcsolom.
2023. nov. 26. 09:35
 6/21 anonim válasza:

Lustaság? Hah. Pont az értelmetlen - vagy akár káros, etikátlan - munkák tesznek 'lustává'. Nézd meg esetleg a nagyon gazdag vállalkozó típusú embereket, hogy mennyit dolgoznak, akár Elon Musk aki több céget vezet. Mert értelmet látnak benne, nyilván. Azt hiszed egész nap csak ülnek a fenekükön, édes semmittevésben?

A heti 40 óra embertelen rabszolgasors, ha ezt nem vagy képes belátni, akkor valószínűleg mert jó kis useful idiot rabszolga vagy magad is, el sem tudod képzelni, hogy létezik világ a mátrixon, a saját kis börtönödön kívül...

Kérdező: nekem szimpatikus vagy, én is hasonlóképpen gondolkozom sok mindenben, a szabadságot például mindennél többre értékelem. Pénz, luxus, sosem érdekelt. Nagyon torz, képmutató társadalomban élünk. Viszont vannak még magasabb tudatszintű emberek, ezzel kapcsolatban éppen nemrég kaptam egy megerősítést.

Én is nehezen hittem el régebben, de tényleg belülről jön a boldogság, elégedettség, csak át kell értékelni sok mindent.

Viszont én is harmincas F vagyok, úgyhogy sok sikert kívánok neked.

2023. nov. 26. 09:41
 7/21 anonim válasza:

"Ha lenne egy birtokom az erdőben, akkor szívesen tevékenykednék egész nap is akár.. viszont az nem jön be, hogy időbe kell kelni, feküdni, idegen emberekkel kell együtt dolgozni és vannak főnökök, akik semmivel sem tudnak tőlem többet, csak annyi, hogy van egy papírjuk, hogy ők X évig még tanultak"

Erre minden 8 óra munka ember rájön előbb-utóbb,nem azért járnak be dolgozni,mert olyan marhára tetszik nekik.De akkor fogj bele,ne álmodozz,hanem csináld,vállalkozz,ügyeskedj valahogy,és ha szerencséd is van megvalósíthatod.Mondjuk lehet külföldön jobban jársz,mert itthon még a saját birtokodon sem biztos,hogy azt csinálhatsz amit akarsz.

A lányok meg általában szeretnek beleülni a kész,meleg máléba,nem még lelkileg támogatni egy férfit.Szóval kicsit szkeptikus vagyok.De ettől függetlenül drukkolok,hogy összejöjjön amire vágysz.

2023. nov. 26. 11:58
 8/21 anonim válasza:
Nem tudom, lehet, hogy régi vágású férfi vagyok, de égne a bőr, ha nem dolgoznék keményen. Szerinted egy vállalkozó vagy vezető csak annyival több, hogy papírja van arról, mennyit tanult? Szerintem attól, hogy nem esik le a gyűrű az ujjáról, hogy többször annyi munkát fektessen bele bármibe, mint te. Mellesleg mennyire szerethető, akinek csak egy lány hiányzik? Nagyon keveset akarsz az élettől.
2023. nov. 26. 12:01
 9/21 anonim válasza:

Itt nagyon sokan félreértik a kérdezőt. De nyilván fájdalmas a szembesítés a modern rabszolgaságban senyvedőknek.

Elismerem, hogy három éhes gyerekkel és az asszonnyal otthon a generációkra hiteltől terhelt házzal nem ugrál az ember.

De pont ezért jobb ha egyesek még időben választanak más irányt ahogy a kérdező, vagy mondjuk én teszem.

Ehhez persze le kell mondani pár dologról és nem mindenki képes rá. Én nem is hiszem, hogy lenne ilyen nő, ezért arról a részéről már lemondtam. De szabad lehetek egyedül is.

2023. nov. 26. 12:25
 10/21 A kérdező kommentje:

7-es:

Köszönöm a jó kívánságot, neked is sok sikert az életben!

Egyébként sikerült olyan életet kialakítanod, ahol többnyire szabad lehetsz?

8-as:

Hát igen, sajnos otthon problémás az erdei kunyhós élet megvalósítása, túl van szabályozva sokmindent.. persze nem kivitelezhetetlen a dolog otthon sem.

Szerencsére vannak olyan lányok is, akiknek nincs nagy elvárásuk az életben, úgyértem nem akarnak luxus dolgokat stb.. az pedig, hogy lelkileg támogatja egymást két ember, akik szeretik egymást az tök normális, ahol nem így van, ott komoly problémák vannak.

Köszönöm a drukkolást, minden jót neked!

9-es:

Néha igen, csak annyival többek, de én itt nem a vállalkozókról beszéltem, hanem a munkahelyi vezetőkről.. mondjuk itt külföldön is a "főnökök" olykor képtelenek kontrollálni az eseményeket, olyan mintha nem látnák át a folyamatokat rendesen.. de nem akarok erről hosszasan írkálni meg meggyőzni téged.

Szerintem eléggé szerethető az, aki érzelmileg rendben van, egy szereteten alapuló kapcsolatot szeretne.

Ha csak egy lányt szeretnék az életembe, akkor egyszerű lenne a dolgom, mert magas vagyok és elvileg nem nézek ki rosszul.

Jó pár lány próbálkozott nálam az elmúlt évek során, de nekem nem kell akárki.. olyan lányt szeretnék, aki mélyebben látja a dolgokat, mint a többség, nem az ego és a fogyasztói társadalom által jónak gondolt gondolatok alapján szeretne éldegélni.

2023. nov. 26. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!