Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan lány vagy, aki mélyebben...

Olyan lány vagy, aki mélyebben látja a világot mint a többség, nem az egő irányít és úgyérzed nem szeretnél modern rabszolga lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Évekig be volt zárva a szívem, leráztam minden lányt magamról, aki közeledni próbált felém, mert bizonyos okokból kifolyólag nem éreztem lelkileg rendben magam és nem akartam rossz hatással lenni senkire sem.. most, hogy rendeződtek a lelki dolgaim úgyérzem, hogy már csak egy lány hiányzik az életemből, egy olyan lány, akivel kölcsönösen szeretjük egymást és ezáltal kiteljesedhetünk.

Számomra a szabadság és (mostmár, hogy kinyitottam a szívem) a szeretet a legfontosabb dolog az életben.

A szabadság alatt azt értem, hogy nem szeretnék heti 5 munkanapot dolgozni, mert az nem normális.. vagyis az, mert normalizálták és ezt a többség elfogadja, tehát normálisnak tartja.

Éveken keresztül az erdőket jártam és sokat filozofáltam, így rájöttem arra, hogy nekem nincs szükségem modern dolgokra, hogy boldog legyek, ha van kellő szabadidőm.

Úgyérzem, hogy mindent egy távolabbi perspektívából látok, mint a többség, nagyon jó emberismerő vagyok és pusztán a másik szemének a mélyére tekintve megtudom mondani, hogy milyen az adott ember vagy milyen érzelmi feelengbe van jelenleg.

(A szem a lélek tükre)

Igazából hosszasan írhatnék magamról, de nem fogok, a lényeg, hogy nagyon eltérek az álagtól mentalitásba, próbálok mindig a dolgok mögé látni, a rossz dolgokat pozitívvá alakítani.

30/F

Ha nem tartod magad átlagosnak, te is úgyérzed, hogy szükséged van valakire, aki mellett kiteljesedhetsz, akkor ha szeretnél írj és meglátjuk, hogy lelkileg passzolunk e vagy sem.

2023. nov. 26. 06:40
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Programozó vagyok. Introvertált ismerkedős csoportok? Na ilyenekről még nem hallottam, mondjuk nem vagyok Facebookon. Kösz a tippet, utánanézek! (17-es voltam)
2023. nov. 28. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!