Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a nőknek, hogy szinte bármelyik pasit megkaphatják?
8. Nem hazugság. Menj el nőként egy szórakozóhelyre és meglátod.
De az online világ is jó példa. Egyszer nőként regisztráltam százával jöttek a megkeresések. Még szerintem itt a gyakorin is napi szinten kap megkeresést bármelyik nő.
11, beszélgess a megkeresőkkel tovább. Ne a mennyiséget nézd, a minőséget.
Te meg amúgy lefeküdnél a 60-as, kövérkés Penny pénztáros nénivel?
12. A szórakozóhelyen és az online térben is kisebbség a kövér 60-as pasi.
De ezek szerint amennyiséget nem vitatod. Erre utaltam én is a "szinte" szóval. A minőség más kérdés. Ha valamelyik nőnek csak a Brad Pitt szint jó, akkor valóban nem vigasz neki a mennyiség. De akkor gondolom te csúcskategóriás nő vagy. Ilyenekből nagyon kevés van. 1000 ből 1.
14. A szex az megkapás.
Férj megszerzésre nyilván nem igaz amit írtam.
De a szex nem kell. Nem élvezet egy koszos, kanos szardarabbal dugni. A mennyiséget nem vitatom, de az, hogy majmok megbasznának, nem jelent semmit. Nem top pasi kell, hanem normális. De a legtöbb a selejtből van.
A szórakozóhelyen lehet kevesebb a 60-as pasi, de online nem. És nem tudom, hogy jön ide. Te dugnál egy kövér, 60-as nővel?
Nem igaz. ELőször is senki nem jön be mindenkinek. Nem minden pasi akar mindenkit megdugni, aki szembe jön, vagy járni vele. A kapcsolatban lévő férfiak sem mind hímrbancok.
Még dugásra sem, kapcsolatra meg még kevésbé. Tudod, ne magadból indulj ki. A férfiak is válogatnak vkülső és belső alapján is.
"8. Nem hazugság. Menj el nőként egy szórakozóhelyre és meglátod"
Azok max. megdugnának részegen/bemindenezve. Köszi, de erről inkább lemondanának a nők.
Érdekes, hogy a férfiak és nők mennyire máshogy látják, tapasztalják ugyanazt.
Némileg megleptek a női kommentek mert én is hasonlóan láttam, látom ezt mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!