Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez alapján, nőként, neked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján, nőként, neked milyen pasi képe villanna be?

Figyelt kérdés

Nő vagy. Átmész a barátnődhöz, aki 20-40 közti, ápolt, csinos, tanult nő.

Meglátsz nála egy karórát, és rákérdezel, hogy "ezmiez?", mire közli, hogy van új pasija, és reggel itt felejtette.

Milyen pasi képe ugrik be, az óra alapján, ha az óra:

A.: [link]

B.: [link]

C.: Láthatóan kamu. [link]

D.: Láthatóan jó eséllyel eredeti. [link]

E.: [link]

F.: [link]

G.: [link]

aug. 30. 13:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egy szó mint száz,aki G-Shockot visel a karján az a legnagyobb raj.
aug. 31. 13:45
 22/26 anonim ***** válasza:
#18: én egy csilli-villi fényes gagyinak tűnő órának látom az A-t a képen. Biztos nem az, de az volt a kérdés, hogy ki milyen férfiera asszociál. :) #17 voltam.
aug. 31. 17:48
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem levonhatjuk a következtetèst, hogy kb semmit nem mond egy óra a nőknek. Nekem biztos nem, de, ahogy látom másoknak se.
aug. 31. 17:57
 24/26 anonim ***** válasza:
50%
50 éve lehet jelentet valamit, de manapság annyit sem mint egy eltérő szinu alsonemu.
szept. 2. 20:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mind szép óra és különlegesek mert valóban azt adja, hogy elgáns és sportos egyszerre. Örök darabok. Sokan tisztában sincsenek itt ezzel, így rossz körbe tetted fel a kérdést, mert azok akik adnak a stílusinkra azok fogalkoznak vele. Még nekem is anno minden ruhamárkámhoz volt ugyan olyan órám vagy a rajtam lévő ékszerhez vettem, mert aki ért hozzá nézi. Aki meg nem ért a markákhoz azt hiszi gagyi miközben szàzezres vagy milliós tételü óra van a kezén.
szept. 3. 16:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem anno az egyik csaj az örökölt omegam-ra hitte azt, hogy ilyen olcsó, pár tízezer forintos óra, amikor a srácokkal órakról dumáltunk sörözés közben.
szept. 12. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!