Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez alapján, nőként, neked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján, nőként, neked milyen pasi képe villanna be?

Figyelt kérdés

Nő vagy. Átmész a barátnődhöz, aki 20-40 közti, ápolt, csinos, tanult nő.

Meglátsz nála egy karórát, és rákérdezel, hogy "ezmiez?", mire közli, hogy van új pasija, és reggel itt felejtette.

Milyen pasi képe ugrik be, az óra alapján, ha az óra:

A.: [link]

B.: [link]

C.: Láthatóan kamu. [link]

D.: Láthatóan jó eséllyel eredeti. [link]

E.: [link]

F.: [link]

G.: [link]

aug. 30. 13:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
45%
Vmi nárci bunkóé aki megveszi a nőket hogy becsicskítsa.
aug. 30. 13:59
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Nem értek az órákhoz, szóval semmi sem jutna eszembe (csak) erről.
aug. 30. 14:02
 3/26 anonim ***** válasza:
66%

Az E és a G botrány ronda, sok stílusérzéket nem előlegeznék meg a férfinak.

Egy jó pali ilyen órát nem hord.

Az F, B nekem ugyanaz a kategória. Egy elegáns öltönyös férfi, esetleg tanár jutna eszembe.

C, D Elsőre ha meglátnám a Rolex feliratot (lehet az eredeti is) azt gondolnám hamis és egy piperkőc hülyegyerek lehet.

A-ról egy teljesen átlagos, feltűnni kicsit sem akaró pasi jutna eszembe.

Mindezt úgy, hogy kicsit sem értek az órákhoz :D

34/N

aug. 30. 14:03
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
A B és az F órák tetszenek, de ennyi. Úgyse én hordanám őket.
aug. 30. 14:07
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

A láthatóan kamu és a valószínűleg eredeti ugyanaz a kép.

Ami a többit illeti, nekem az A-C-D gyakorlatilag egy kutya, sima pasi órák. Ugyanúgy jó a sportosan elegánshoz, mint a hétköznapi ruhákhoz, vagy az öltönyhöz.

A B-F se különbözne nekem. Kicsit elegánsabb, visszafogottabb fickóhoz illik, mert egyáltalán nem hivalkodó.

A G-hez hasonlót még soha nem láttam felnőtt emberen. Valami rosszul látó, idősembernek, vagy súlyos diszkalkuliával küzdőnek tudnám elképzelni.

Az E-t terepen dolgozó emberhez tudnám csatolni, sportolóhoz, építkezésen dolgozóhoz, strapabírónak tűnik.

Nagyon keveset tudok az órákról, nem is figyelem, hogy van-e, milyen van egy pasinak. Csak az órákhoz passzoló ruhatárat sejtem, tudom elképzelni.

aug. 30. 14:13
 6/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem értek ennyire az órákhoz, es nem vagyok ennyire kíváncsi sem, hogy a barátnőm palija kicsoda, őneki tetszik, bejön ez a lényeg. Ha akar beszél róla ha nem akkor nem. Kb. Ennyire érdektelen milyen órát hord a pasas.
aug. 30. 14:14
 7/26 anonim ***** válasza:
44%
Nem érdekelnek az órák, nem tudom ránézésre, mi mennyibe kerül, pont leszarom. Apple Watchom van mert annak legalább van haszna is és nem csak villogásra jó.
aug. 30. 14:24
 8/26 anonim ***** válasza:
76%

Leszögezem, hogy nem értek az órákhoz. Az általad linkeltek közül egy sem tetszik. Ha mondjuk arra lennél kíváncsi, hogy egy számomra menő pasas (tehát intelligens, nyelveket beszélő, tájékozott üzletember/manager) milyen órát hord, azt valami ilyennek képzelném el: [link]

Nem feltétlenül a márka a lényeg, nyilván vannak sokkal komolyabb márkák is. A lényeg, hogy ránézésre egy minőségi, minimalista, skandináv stílusú órát társítok egy olyan pasashoz, aki egy igényes, intelligens, tanult nővel jár.

aug. 30. 14:42
 9/26 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem terhes vagy.
aug. 30. 15:05
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Maximum az aranyásókat érdekli milyen típusú az órád, a legtöbb nő az összképet nézi, a férfias kisugárzás, humor, intellektus, 1000x többet jelent, mint egy luxuskaróra.
aug. 30. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!