Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ismerős nő a szemebe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ismerős nő a szemebe mondja hogy jó pasi vagyok, bejövök neki?

Figyelt kérdés
Beszélgetés közben, nyíltan kimondta hogy milyen jóképű, jó pasi vagyok ezt mire lehet vélni? Valami vonzalom lehet? vagy csak sima bók? Vagy ha ezt nyiltan kimondja a pasi szemébe, ott lehetne több is a részéről?
aug. 16. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel nem mondanak csak úgy ilyet, veheted jelnek
aug. 16. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Simán kimondom, ha egy pasit helyesnek tartok vagy egy nőt csinosnak... Mindként esetben volt ebből félreértés, nekem volt kellemetlen. Ez lehet szimpla dicséret. Beszélgess vele és kiderül.
aug. 16. 10:33
 3/8 anonim válasza:
100%
Én nő vagyok, megmondom őszintén ha én egy pasinak ilyet mondok nyiltan, akkor valamennyire vonzónak tartom nem rúgnám ki az ágyamból! Olyannak akit nem tartok helyesnek, jóképűnek, még véletlenül sem mondanék ilyet csak úgy dícséretből! Tudom kell a kémia is mellé!
aug. 16. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet, bár van aki csak úgy simán mondja, mint egy barát.

De ha neked bejön, miért nem hívod el?

aug. 16. 11:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Írok neki mikor érne rá esetleg beszélgetni, ha van kedve, megpróbálom!
aug. 16. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Hajrá!

Csak a lényeg ilyenkor sose húzd az időt.

aug. 16. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Egyszerűen elismert mint embert, mint férfit, de ez párkapcsolatilag semmit nem jelent egy idegen emberrel kapcsolatban.
aug. 16. 12:05
 8/8 A kérdező kommentje:

7

Nem idegen, ismerjük egymást elég régóta!

aug. 16. 13:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!