Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak,ha egy pasi hevesen udvarol,elvisz drága helyekre majd egyszer csak eltűnik szónélkül?
Sajnos ennyi időt szánt neked.
Én is jártam így, este még minden rendben volt, étterem, tánc, hazavitt. Márnap pedig már fel se hívott. 4× randiztunk, még sex se volt ☹️. Eleinte bántott, próbáltam megérteni, mit csináltam rosszul.
De valószínűleg semmit.
Talált másikat vagy ele volt valakije.
Erre találták fel az elődeink a “kommunikálás” képességét. Ha az ember sose képes mondani, hogy valami zavarja, hanem csak szó nélkül odébbáll, akkor a büdös életben nem lesz kapcsolata.
Ahogy a 8as írja.
Várta volna a visszajelzést az érdeklődésed, hogy ott vereti erre semmi reakció.
Egy idő múlva ez fárasztó... És sértő.
Én is olyan vagyok hogy ezek után megdugni sincs kedvem. Hazakísérem mert nem vok paraszt, aztán ennyi. Nincsen szükségem arra hogy frusztált érzések költözzenek a fejembe miatta, amikor én jól akarom érezni magam, nem pedig sza rul és csalódottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!