Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak,ha egy pasi hevesen udvarol,elvisz drága helyekre majd egyszer csak eltűnik szónélkül?
Szàmos oka lehet.
Talán csak szórakozott, esetleg te mutattál magadról olyan képet,ami neki nem jött be vagy tényleg van valaki más a hàttérben.
Minden esetre nem ő az embered.
5-ös vagyok, egy-két ilyen után még én is azt gondoltam, hogy biztos talált mást, de mikor már a többedik játszotta ezt el, arra jutottam, hogy kb. 0% esély van arra, hogy mindegyik amint megismert, hirtelen mást is talált. Azért valljuk be, az emberek általában nem találnak 5 percenként jobbnál jobb nőket🤣Hacsak nem olyan vagyok, mint a Kabalapasiból a csávó. Aki velem kavar, az egyből megtalálja a nagy Ő-t😂
Sok minden lehet
- talált egy jobb nőt
- lebukott a felesége előtt
- eddig játszotta a pénzest, de csóró volt és elfogyott a pénze
- vmi olyat tettél, mondtál az utolsó találkozáskor, ami nem volt neki tetszetős
- ha eddig nem feküdtetek le, azt gondolta, akkor majd 2 nap után szétteszed a lábad, de nem tetted, ezért keres mást
- meghalt
#9 Az én kommunikációmmal nincs baj, nem is lépett le szó nélkül egy randim se...
De a kérdező értetlenségéből arra következtettem, hogy náluk komoly volt a kommunikációval.
8voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!