Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek a párjuk jobb nő/pasi, mint amilyen pasik/nők ti vagytok, nem okoz bennetek néha rossz érzést?
Azon kaptam magamat, hogy ez engem zavar. Nem a lila köd mondatja velem a párom tökéletességét, hanem tényleg egy jó pasi. Én is csinos lány vagyok, de nem szép. Azaz az arcom nem szép. Nem beképzelem, hanem látom, hogy nem szimmetrikus harmonikus az arcom. A párom viszont gyönyörű férfi, objektívan is, és a teste sem utolsó.
Én nagyon sok erőfeszítést teszek abba, hogy elérjem a “jó nő” szintet, edzek, csinosan öltözködöm, sminkelek, minden nap megcsinálom a hajamat is. A párom viszont az ágyból félholtan kikelve is jól néz ki.
Nem a külsőségeken alapszik a kapcsolatunk, meg is kérte már a kezemet, nem attól félek, hogy elhagy, csak azt érzem, hogy mellette sokkal kevésbé tűnök szépnek, mint általánosságban. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, de néha azt is érzem, hogy elnyom a külseje engem. Nem a viselkedése, félreértés ne essék.
Eleinte elég nehezen fogadtam el, hogy egy ilyen jó pasi akar tőlem valamit. Nem is igazán értettem hogy mit, mert kb olyan agyi szinten voltam mint az 1-es válaszoló.
Aztán elkezdtem magamon dolgozni (főleg a pszichológiai-érzelmi vonalat kell érteni ezalatt), és rájöttem hogy a külsőmtől függetlenül szerethető vagyok, és a páromnak joga van eldönteni hogy velem akar-e lenni, nem kell eldöntenem helyette hogy biztosan nem engem akar.
Rájöttem, hogy az ízlések különbözőek, és attól hogy mem vagyok egy mai sztenderdeknek megfelelő nő és a heteró férfiak nagy részének nem vagyok ez esete, van olyan pasi aki azt keresi amit én adok.
És ez csak a külső. A belsőről még nem is beszéltem, hogy lassan 4 év alatt hogyan tettük egymást jobb emberré, milyen emlékeket gyűjtöttünk és milyen szinten tudtunk a másik társa lenni, a legrosszabb és legjobb időszakainkban is. Egymás mellett, egymást segítve lettünk kamaszokból fiatal felnőttek. Ezt ÉN adtam neki, nézzek ki akárhogyan...
Megértelek, kérdező. Nálam is hasonló a helyzet. Amikor összejöttünk, én voltam a szemrevalóbb. Ennek 7 éve. Most pedig ő sokkal mutatósabb. Nekem volt egy balesetem, sokat kellett feküdni, meghíztam, utánna szültem, az is hagyott nyomot.
A férjem ugynúgy néz rám mint annak idején. Sose kritizál.
De engem bánt, hogy ennyire nagy a különbség külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!