Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek magatokat? Lenne emiatt rossz érzés bennetek?
25 éves vagyok. Van (egy jó) munkám. Sportolok is rendszeresen.
És mostanában el kezdtek felém érdeklődni a lányok.
Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Nyilván örülök is neki, de rosszul is esik, hogy pár éve még nem kellettem senkinek. Pedig külsőleg és belsőleg is olyan vagyok, mint akkor.
Nem tudom, hogy most minek köszönhetem a szerencsémet.
Félek, hogy csak érdekből akarnak velem lenni, mert más magyarázat nincs rá. Lehet hogy már megunták a kalandokat, és egy komoly társat szeretnének. De ha ez így van, akkor bármikor megcsalnának engem a kapcsolatunk alatt, hiszen én csak a biztos háttér vagyok.
Nehéz feldolgozni, hogy évekig megszakadhattam sem kellettem senki, most meg fordult a kocka.
Hogyan bízzak bennük? Mikre figyeljek oda?
Nők ezt miért csináljátok?
Férfiak, akik így jártatok mi a tapasztalatotok?
Egy békés nyugodt párkapcsolatot szeretnék, ahol nem szamár vagyok, hanem a párja.
Talán a "jóban rosszban" érzés miatt gondolkodok így.
A rosszban nem voltak mellettem, a jóban mellettem lennének. És félek, hogy ha megint rosszra fordulna elhagynának :(
Tulkomlikálod.Ha közeledik egy csaj ismerd meg hátha ő az igazi.
A hozzáállásoddal is gond van,te már azt nézed hogyan fognak átverni,megalázni.
18éves koromig egy pasim sem volt,hiába probálkoztam nem kellettem senkinek.Aztán jött a párom akivel 10éve élünk együtt jóban rosszban.
Szerintem ez azért van mert a kisugárzásod lett sokkal jobb, magabiztosabb és ez vonzza az érdeklődést. Nem feltétlen kell ilyen számító gondolkodást feltételezned minden egyes csajról.
Valahogy muszáj leszel "elengedni" ezt a gondolkodást hogy csak kihasználni, megcsalni és átverni akarnak, mert így esélyed se lesz a boldogágra. Nagy szavak, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!