Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek a párjuk jobb nő/pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek a párjuk jobb nő/pasi, mint amilyen pasik/nők ti vagytok, nem okoz bennetek néha rossz érzést?

Figyelt kérdés

Azon kaptam magamat, hogy ez engem zavar. Nem a lila köd mondatja velem a párom tökéletességét, hanem tényleg egy jó pasi. Én is csinos lány vagyok, de nem szép. Azaz az arcom nem szép. Nem beképzelem, hanem látom, hogy nem szimmetrikus harmonikus az arcom. A párom viszont gyönyörű férfi, objektívan is, és a teste sem utolsó.

Én nagyon sok erőfeszítést teszek abba, hogy elérjem a “jó nő” szintet, edzek, csinosan öltözködöm, sminkelek, minden nap megcsinálom a hajamat is. A párom viszont az ágyból félholtan kikelve is jól néz ki.

Nem a külsőségeken alapszik a kapcsolatunk, meg is kérte már a kezemet, nem attól félek, hogy elhagy, csak azt érzem, hogy mellette sokkal kevésbé tűnök szépnek, mint általánosságban. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, de néha azt is érzem, hogy elnyom a külseje engem. Nem a viselkedése, félreértés ne essék.

aug. 24. 00:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%

Én inkább büszke vagyok, milyen jó pasi a férjem. Az első 1-2 évben főleg, mostanra mar megszoktam, de ha látom, hogy megnézik a nők, vagy ha valaki megjegyzi, milyen brutál jól néz ki a párom, akkor most is büszkeség tölt el.

Ő minden nap elmondja nekem, hogy én milyen gyönyörű vagyok. Ez jó, mert így nem alakul ki a kisebbségi érzésem.

aug. 24. 09:31
 12/12 A kérdező kommentje:

#9 Ezt átérzem! Főleg, mert kapcsolatunk alatt alakult ki egy hormonális gebaszom, és én meg most pattanásokkal vagyok telis-teli. Pedig mikor megismertem, akkor még legalább szép volt a bőröm. Így az arcom végleg kuka. Egyedül az ment ki, hogy csinos alkatom van, jól öltözök és nőies összképet próbálok összedobni.

De az sem fair, hogy neki kb víz az arcápolási rutinja és semmi baja, én meg kínlódok itt és azt érzem, egy rügyes tini vagyok egy jó pasi mellett. 😂

aug. 24. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!