Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez alapján, nőként, neked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján, nőként, neked milyen pasi képe villanna be?

Figyelt kérdés

Nő vagy. Átmész a barátnődhöz, aki 20-40 közti, ápolt, csinos, tanult nő.

Meglátsz nála egy karórát, és rákérdezel, hogy "ezmiez?", mire közli, hogy van új pasija, és reggel itt felejtette.

Milyen pasi képe ugrik be, az óra alapján, ha az óra:

A.: [link]

B.: [link]

C.: Láthatóan kamu. [link]

D.: Láthatóan jó eséllyel eredeti. [link]

E.: [link]

F.: [link]

G.: [link]

aug. 30. 13:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Érdekes a G megítélése.

Amikor régen kijött, még Pulsar néven, NAGYON drága, és különleges Bond óra volt. [link]

Manapság sportosan elegánsnak hírdetik. [link]

Vagy, unisex-ként. Idehaza nőn láttam először. [link]

aug. 30. 16:00
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Te óraértékesítő vagy kérdező?
aug. 30. 16:16
 13/26 anonim válasza:
100%
Utoljára 15 éves koromban érdekeltek az órák, amikor Németországban voltam és kaptam egy Swatch órát. Évekig nagyon örültem neki. A férfiak órája a legeslegcsekélyebb mértékben sem érdekel, nálunk a családban se nők, se férfiak nem hordanak karórát.
aug. 30. 16:19
 14/26 anonim ***** válasza:

A #3-as kedvéért,csak hogy tudja már hova tenni szegény,hogy miféle emberek hordanak G-Shockot:

[link]

aug. 30. 16:48
 15/26 A kérdező kommentje:

14. Női válasz gondolom: "Na de az sporthoz viseli."

Ezért itt egy civil, utcai kép egy sokak szerint TOP pasiról. Bár gondolom erre jön a "De má' öreg!" válasz. [link]

aug. 30. 17:13
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
14. Szőkített Ázsiai férfiak hordanak
aug. 30. 20:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

A: az afrikai bevándorlók hordanak ilyet vagy valami porszívóügynök, nagyon gagyesz.

B: művészember.

C-D: nem tudnám megállapítani, hogy kamu-e, de öregesnek öreges. Valami 50+ éves hivatalnoké.

E: jóarc bringaboltos csávó vagy ételfutár vagy sziklamászó stb. érdeklődésű, laza ember. Eddig ő a legszimpatikusabb.

F: Politológus, bölcsész, kultúrember. Szimpatikus.

G: Fekete számlapon piros számok - ez tuti valami pszichopata.

aug. 30. 23:18
 18/26 A kérdező kommentje:

17. Nem hinném, hogy sok feka migránson látsz "A"-t. Ez egy merülési memóriás, professzionális búváróra. Nem a divat Rolex Submariner, hanem a valódi, technikai búvár vonalról. [link]

De köszönöm a választ.

aug. 30. 23:27
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy gazdagabbá tettél ezzel az információval kedves 14-es.

Bár eddig sem éreztem magam szegénynek mert nem tudom beazonosítani az órákat, hogy melyik mire való és melyik mennyibe kerülhet.

A lényegen nem változtat. A kérdező által linkelt fekete óra piros betétekkel egyszerűen csúnya a szememnek.

Amit te linkeltél valóban jobban néz ki, de még mindit nem egy kisportolt ázsiai fiút képzelek el ha meglátom ezt az órát, se nem George Clooney-t 😁

aug. 31. 07:22
 20/26 A kérdező kommentje:

19.

[link]

[link]

Na?

aug. 31. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!