Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval pár hete beszélgetek egy sráccal teljesen normális volt és elhívott egy fürdőzni meg szaunázni, aztán amikor pénztárnál voltunk akkor tudatosult bennem hogy a szauna az naturista szauna, hát mondtam neki hogy bocsi de oda én be nem megyek, erre neki ákt győzködni, hogy jó lesz még már megvette a jegyet meg minden.

Lényeg hogy nekem ennyi elég volt belőle, szóval, előttem...

De nem is értem hogy mit gondolt?

Majd első randin meztelenül fogunk ücsörögni egy szaunában?

20l

aug. 27. 23:11
1 2 3 4 5
 41/45 Suetonius ***** válasza:
34%

Randiknál mindig hallgass az ösztöneidre. ;)

Melyik wellness volt ez, ha nem titok?

aug. 28. 20:20
 42/45 A kérdező kommentje:
Zalakaros volt
aug. 28. 21:38
 43/45 Suetonius ***** válasza:
100%
Az egy jó hely, szuper szaunavilággal. És igen: már az ajtóban szólnak, hogy ne legyen félreértés. :)
aug. 28. 22:11
 44/45 anonim ***** válasza:
40%

Kétségtelenül nem szerencsés eleve fürdőbe menni első randin, de a Zalakarosi szaunavilág kivételesen egész normális.

Mondjuk én meg olyan szaunába nem mennék, ahol fürdőruhát hordanak.

aug. 29. 12:46
 45/45 Suetonius ***** válasza:
100%
#44: mióta Sáváron kipróbáltam, azóta én sem. :)
szept. 1. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!