Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez normális?
Szóval pár hete beszélgetek egy sráccal teljesen normális volt és elhívott egy fürdőzni meg szaunázni, aztán amikor pénztárnál voltunk akkor tudatosult bennem hogy a szauna az naturista szauna, hát mondtam neki hogy bocsi de oda én be nem megyek, erre neki ákt győzködni, hogy jó lesz még már megvette a jegyet meg minden.
Lényeg hogy nekem ennyi elég volt belőle, szóval, előttem...
De nem is értem hogy mit gondolt?
Majd első randin meztelenül fogunk ücsörögni egy szaunában?
20l
Anonim trollnak még nem tituláltak. 48 éves, házas, 3 gyerekes - egy édes és 2 mostoha - gyerek anyja vagyok.
Attól, hogy a te vágyálmaidat, mely szerint első randin egy vadidegennel meztelenül üljünk be szaunázni és ott gusztálgassa a melleimet meg a satöbbi és úgy ismerkedjünk, hát... próbálkozz szépen tovább, hátha találsz erre jelentkezőt!:) Vagy kezdj el normálisan, tisztelettel közeledni nőkhöz. És akkor lelki problémáid se lesznek.
Ahogy Fábri Sanyi bácsi mondta: "Ha valakinek nem szólnak előre, hogy az operában énekelni fognak, az nagyon meg fog lepődni." :D
A dolognak két rétege van:
1.) Első randin fürdőzni, szaunázni szerintem kicsit fura. Olyan, mintha csekkolni akart volna.
2.) Az egészséges szaunázás fürdőruha nélkül történik, a legegészségesebb meg meztelenül, de ahogy fentebb valaki írta is, utóbbi nem kötelező. Óvatosan kérdezem: az nem lett volna opció, hogy megvárod valamelyik medencében, amíg ő kiizzadja magát?
Mint írtam, házas vagyok. Amúgy se hajtanék gyerekekre mert a színvonal alapján kb 16 lehetsz. Annyi idős a gyerekem.
Komplexus:) Szerintem dolgozni is járhatnánk meztelenül. Kollégák ráadásul már nem is idegenek, ezekkel itt körülöttem pl már 4 éve dolgozom:)
#27-es: igen, szerintem kicsit az, mert túl direkt.
És igen, valóban: szórakozóhelyeken mindenük is ki van némelyeknek, de egy vékony határ azért van, hiszen a ruha nem premier plánban mutat mindent, hanem 'csak' sejtet. Jó sok mindent sejtet, de akkor is.
#29 szexi ruhákba azért csomagolják magukat a nők, mert egyrészt bizonyos testrészeiket kötelezően el kell takarniuk, másrészt a takargatás beindítja a hímek fantáziáját. Ebből él egy egész iparág. A teljes meztelenség az inkább csak természetes; nem annyira izgató, mint a "sejtető" ruhák.
Van, akinek belefér első randin a szex; idegenekkel szaunázni teljesen normális; a randi célja végül is egy szexet is magában foglaló kapcsolat, de jaj, ha a randin meglátjuk egymást meztelenül, akkor összedől a világ. Eléggé álszent dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!