Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval pár hete beszélgetek egy sráccal teljesen normális volt és elhívott egy fürdőzni meg szaunázni, aztán amikor pénztárnál voltunk akkor tudatosult bennem hogy a szauna az naturista szauna, hát mondtam neki hogy bocsi de oda én be nem megyek, erre neki ákt győzködni, hogy jó lesz még már megvette a jegyet meg minden.

Lényeg hogy nekem ennyi elég volt belőle, szóval, előttem...

De nem is értem hogy mit gondolt?

Majd első randin meztelenül fogunk ücsörögni egy szaunában?

20l

aug. 27. 23:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
62%

Mert szerinted első randin normális meztelenül beszélgetni?

De, első randin még idegenek vagyunk. Bemutatkozott. Tehát már nyugodtan mellém lógathatja a pöcsét is a padon, hisz ismerjük egymást.

aug. 28. 09:51
 12/45 anonim ***** válasza:
31%
#11 "pár hete beszélgetek egy sráccal teljesen normális volt", ahogy a kérdező állította. Ez számomra nem az idegen definíciója. De neked a huszadik (nemlétező) randi után is annyira idegen valaki, hogy a habtestedet nem láthatja meg, nehogy valami szörnyűség történjék. Hát akkor randizz a radai rossebbal. (Egyébként a szaunában vadidegenek is látják egymást meztelenül, és ez teljesen normális, úgyhogy miről beszélünk.)
aug. 28. 09:55
 13/45 anonim ***** válasza:
52%

A habtestemet a 4. randin mutattam meg, sőt adtam oda a ma már férjemnek, hogy mindenféle szörnyűségeket műveljen vele;) de első randin, bár előtte mi nem hetekig beszéltünk, csak 2 napig (netes ismeretség), nem meztelenül ültünk be a Mekibe beszélgetni.

Köszönöm, már nem randizom. Veled akkor se randiznék, ha csak közted és a radai rosseb közt lehetne választani.

Attól, hogy te már szeretnél egy ismeretlen nőt elsőre meztelenül gusztálgatni, kedves radai rosseb, attól ez még se nem általános, se nem kötelező a nő számára.

aug. 28. 10:01
 14/45 A kérdező kommentje:
13# nagyon jól kifejtetted a véleményem
aug. 28. 10:03
 15/45 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szorítkozz magadra, és ne adj olyasmit a számba, amit nem mondtam.

Nem kötelező meztelenül szaunázni, és nem is csinálja mindenki, ez igaz. De attól még az a normális. Ha a kérdezőnek ez nem fér bele a finom lelkivilágába, akkor nem fog összejönni a randipartnerével, mint ahogy az ki is derült. Majd találnak maguknak mást. A pasas egy vagány, laza nőt, a nő meg egy karótnyelt, gátlásos fiúcskát. Ki-ki amilyen illik hozzá.

aug. 28. 10:06
 16/45 anonim ***** válasza:
62%
Nálatok normális a meztelen első randi. Nálunk nem. És hidd el, ez az általános.
aug. 28. 10:08
 17/45 anonim ***** válasza:
13%

Nem vagyok rászorulva arra, hogy anonim gyakorisoknak higgyek el bármit.

Pontosan tudom, hogy a normális szauna meztelen, ahol nemhogy ismerősök, de még ismeretlenek is nem csinálnak ebből problémát. A kérdező nem tudta, és behisztizett. Hát most tanult valamit.

aug. 28. 10:11
 18/45 A kérdező kommentje:

Persze aki nem akar pucérkodni az karót nyelt...

Gondolom tolonganak érted a nők...

aug. 28. 10:21
 19/45 anonim ***** válasza:
13%

Aki még a szaunában se tud eltekinteni a komplexusainak megélésétől, sőt, még annyit se tud, hogy a szaunában mi az etikett, nos, igen, az karótnyelt.

Idejössz megtudakolni, hogy mi a "normális". Mégis mi ezzel a célod? Neked a rejtőzködés a normális, másnak a természetesség. Azt magadtól is tudod, hogy neked nem fér bele első randin szaunázni, vagyis most már megtudtad. Szükséged van egy bólogató kórusra, aki megerősít a világnézetedben? A kóros szégyenlősködés mondhatni gyakran előfordul, úgyhogy találhatsz magadnak könnyedén komplexustársakat, ha neked ez örömet okoz. Másoknak azért nem kötelező szenvedni a te problémádtól.

Köszönöm a kérdésedet, az ilyen nőket mint te, elég hamar lepattintom.

aug. 28. 10:38
 20/45 anonim ***** válasza:
79%

az ilyen nőket mint te, elég hamar lepattintom.

:)))

Életedben nem volt nőd. És nem is lesz.

aug. 28. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!