Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok nő, hogy például ezen az oldalon
nincsenek normális külsejű pasik?
Talán azért mert azok próbálkoznak itt inkább, akiknek nem feltétlen előnyös a külsejük, mivel itt nem kell kötelezően képet raknod magadról a profilodra, mint a legtöbb társkeresőn. Vagyis a legtöbbön nem kötelező, viszont úgy esélyed sincs ha nincs, vagy fel sem dob másoknak. Így az első akadályt átugorják, és mehet a beszélgetés. Persze a végén úgyis ugyanaz lesz az eredmény, mert előbb utóbb kér a másik fél képet / egyéb profilt ahol van kint kép. Ha nem tetszik valakinek, akkor úgysem fognak találkozni.
aug. 26. 12:18
aug. 26. 12:32
Ostoba tévhitből, ami csak a felszínes tudatlanságukat jelzi. Nem mindenki tinder párti, van akinek a kinézeten kívül más értékek is számítanak. Na olyankor hasznosabb a tematikus fórum, hobbi és szenvedély alapú ismerkedés, esetleg a szimpla chat. Ahol a másik fél lelkét ismerik meg előbb, és csak aztán képcsere. Viszont ez valóban kétélű lehet, tehát a képcserét se szabad sokáig húzni. Sokszor van hogy adott személy nincs fent se tinderen se valami hasonló társkeresőn, írásban próbálkozik, és kiderül képről hogy átlagtól is jobban néz ki. Meg ennek a fordítottja is igaz, valóban van amikor átlagon aluli kinézetű emberek pusztán szavakkal akarnak befűzni másokat, húzzák a képküldést, azt hiszik majd a csodás személyiségükkel felülírják a fizikális vonzalom hiányát, stb. De aki általánosít és azt hiszi hogy csak az utóbbi kategóriával van tele az összes chat, fórum és egyéb képmentes ismerkedő hely, az iszonyat felszínes, szűklátókörű, nagyképű és ostoba. Az maradjon is meg a tindernél, és hagyja békén a normális embereket :)
aug. 26. 13:13
Azért, amiért sok férfi azt hiszi egy 20/L írásra hogy máris egy szép és szexi csajjal van dolguk, nulla infóból.
F
aug. 26. 13:20
Egyébként meg itt nem is annyira a kinézettől kéne tartani. A gázabb kinézetű nők mellett voltak azért egész vállalhatóak sőt 1-2 igencsak jó nő is. Ami sokkal nagyobb probléma, hogy kivétel nélkül mind sérült, lelki beteg, vagy épp durván személyiségzavaros volt. Iszonyat nagy arányban van ez jelen az oldalon! Inkább erre kellene odafigyelni, mert rendesen ki lehet égni rajta már 1-2 ilyen után is.
aug. 26. 13:25
Mert akikről láttam képet, azok mind kihívással küszködtek a külsejüket illetően - maguk sem tagadták.
1-2 volt átlagosnak mondható és mindösszesen egy helyesebb.
(no single)
aug. 26. 13:28
Nem azért nem akarok találkozni innen senkivel, mert biztos mind ronda, hanem mert emberileg nulla emberrel találkoztam itt egy csomóval, főleg az ismerkedők között... a szél nem hordott volna össze több / nagyobb szemetet. Meg azt sem értem, hogy mit gondol vki, aki ráír egy nőre, hogy ismerkedne úgy, hogy max. talán a korát tudja, meg látott tőle egy 2-3 soros választ... hogy vki ennyire kiéhezett / elkeseredett / igénytelen legyen... az nem vonzó.
aug. 26. 14:00
Itt mindenki adonisz. Főleg a kuka 184cm magas sportos keresztény incike.
aug. 26. 14:11
Mindenki azt látja a másikba, amit látni akar
:)
aug. 26. 14:13
Én nem gondolom. Tudom, hogy vannak itt jóképű férfiak.
Csak ők pont nem azok közül kerülnek ki, akik kényszeresen írogatnak rá nőkre (van pár látványosan egysejtű, notórius privi írogató, aki legalább 8x rámírt különböző válaszaim alapján, szóval nem tudta, hogy folyton nekem írogat), sem azok közül, akik elkeseredett kérdést író nőknek azonnal kínálják magukat, hogy "itt vagyok én mint normális pasi", aztán besértődnek, és azonnak átmennek sértegetősbe, amikor a nő nem kér belőlük, és nem is a szexista, nő-kritikus hozzászólók közül.
aug. 26. 14:20
Kapcsolódó kérdések: