Szerintetek miért mondják a szingli pasik, hogy nincsenek normális nők? Senki nem akar egyedül megöregedni... A csajok pedig ennyire önállóan akarnak élni?
A tapasztalatuk sorozatosan rossz volt. Általában reflektálniuk kéne az ismerkedési stílusukra, jó helyen keresnek e, jól csinálják -e. De simán előfordul, hogy mindent jól csinál, és mégsem találkozik azzal, aki számára ideális. Aki a "tömegember" kategóriába tartozik, annak könnyebb ilyen téren az ismerkedés, mert nagy a választék a számára.
Megértem az ilyen szingli fiúkat, bár tudom, hogy sokan eltúlozzák, és ők csinálják rosszul. Nekem megvan a saját normám, amibe nagyon kevés lány esik bele.
Szerintem, mert nem találkoztak olyan partnerrel, akivel kompatibilisek lettek volna.
De a női nem tagjaként én még hozzátenném, én pl. inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, ahol nem vagyunk egy hullámhosszon egyáltalán..
7!
Tudod a kapcsolat elején, mikor minden tökéletes, rózsaszín köd van, akkor az emberek nyilván még nagyon optimisták. Majd kis idő múlva rájönnek, hogy oké, boldogok meg minden, de nem érzik azt, hogy azzal a személlyel akarják leélni az életüket. Életem során 4 párkapcsolatom volt, és csak most, a 4.nél érzem azt, hogy vele akarok belevágni komolyabb dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!