Tündérhegyet érdemes megpróbálni, úgy ,ha egyébként normális vagy, csak nincsenek barátaid?
Tehát, ha nincs nagyon durva háttered, hogy alkoholista, drogos szülők..
Csak pl elmentél külföldre, és mire visszajöttél, azt tapasztalod, hogy mindenki éli az életét, te meg nem találod magad a föld nevű bolygón.. melóhelyeken kirekesztettnek érzed magamd, egyszerűen szenvedés az élet..
Elfoglalod magad, nézegetsz spiritualitás témában videókat (A legerősebb emberek magányosak stb..) , de rájössz, hogy ez nem fenntartható, és mi lenne, ha visszatérnél valahogy a normális emberek közé, normálisan gondolkodnál?
Voltam már ACA találkozókon, és úgy éreztem, hogy én vagyok a legkevésbé elbszottabb egyén, tehát úgy mond, nem volt a gyerekkorom eléggé elbszva , hogy indokolt legyen ez az érzés.. de mégis így érzem
30F
#4-essel értek egyet.
A magyán nem mentális betegség ugyan, de, ha pl szorongással tölt el, hogy új emberekkel ismerkedj meg, akkor szerintem megéri elmenni, maximum nem fognak fogadni.
De pl ha nem okoz szorongást, akkor szerintem menj el szakkörökre, pl tánc, zumba, festés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!