Normális hogy nem tudok kötődni anyámhoz ill. “megpróbàltam” m3gölni ill. ilyen esetbe mentőt hívjak magamra? 17 éves vagyok.
Kis háttérinfó: anyám rákos volt amikor én és ikertesóm születtünk, tesóm egy nappal a születés után meghalt, anyám fél évig kórház, én is fél évig kórház, lélegeztető gép kb 2 hónapig stb…
Sose tudtam kapcsolódni anyámhoz, anyám sokszor adott nekem pofont, meg egyszer kést is ragadott rám… anyám lelkileg instabil, ha sz@rul érzi magát akkor a fejét veri a kezével meg hisztizik hogy neki minden sz@r, majd tuti kiújul a rákja a “drogozásom” (antipszichotikum, nyugató - frontin - és alkohol) miatt, illetve a halott ikertesóm biztos szeretné és nem csak fájdalmat okozna neki mint én. Én megpróbáltam kinyírni egyik este amíg aludt késs3l bementem hozzá és ott álltam felette de szerencsére nem bántottam.
Ez többször is megtörtént félek, hogy bántanám, ilyen esetben érdemes mentőt hívni magamra? Ha igen, mit mondjak a mentősöknek? Szerintem full elmebeteg vagyok amúgy…
Amúgy van diagnózisom, “serdülőkori borderlinera hajazó emocionális zavar” ezt azért kaptam a pszichiátrián mert k*st vittem a suliba és megpróbáltam m3gölni az osztálytársaimat (3mg xanaxot fogyaszotttam aznap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!