Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális hogy nem tudok...

Normális hogy nem tudok kötődni anyámhoz ill. “megpróbàltam” m3gölni ill. ilyen esetbe mentőt hívjak magamra? 17 éves vagyok.

Figyelt kérdés

Kis háttérinfó: anyám rákos volt amikor én és ikertesóm születtünk, tesóm egy nappal a születés után meghalt, anyám fél évig kórház, én is fél évig kórház, lélegeztető gép kb 2 hónapig stb…

Sose tudtam kapcsolódni anyámhoz, anyám sokszor adott nekem pofont, meg egyszer kést is ragadott rám… anyám lelkileg instabil, ha sz@rul érzi magát akkor a fejét veri a kezével meg hisztizik hogy neki minden sz@r, majd tuti kiújul a rákja a “drogozásom” (antipszichotikum, nyugató - frontin - és alkohol) miatt, illetve a halott ikertesóm biztos szeretné és nem csak fájdalmat okozna neki mint én. Én megpróbáltam kinyírni egyik este amíg aludt késs3l bementem hozzá és ott álltam felette de szerencsére nem bántottam.

Ez többször is megtörtént félek, hogy bántanám, ilyen esetben érdemes mentőt hívni magamra? Ha igen, mit mondjak a mentősöknek? Szerintem full elmebeteg vagyok amúgy…

Amúgy van diagnózisom, “serdülőkori borderlinera hajazó emocionális zavar” ezt azért kaptam a pszichiátrián mert k*st vittem a suliba és megpróbáltam m3gölni az osztálytársaimat (3mg xanaxot fogyaszotttam aznap)

2024. jún. 15. 00:23
 1/6 A kérdező kommentje:
A mentőt hívni alatt arra gondolok hogy bevigyenek pszichiátriára hogy ne tudjak másokat bántani
2024. jún. 15. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Ha tudatában vagy, mit tettél volna, akkor még menthetô a helyzet, szükseged lenne pszichoterápiára, s felépítsd stabilan magadat, nagyon szurkolok neked, nem lehet könnyû
2024. jún. 15. 00:32
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Terapeutával kellene megbeszéld, ilyenkor vészhelyzetben mit tegyél
2024. jún. 15. 00:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor majd a kövi alkalommal elmondom neki (terapeuta) ezt, hogy vészhelyzetben mit tegyek. Illetve már említettem, hogy próbáltam kinyírni anyámat, kb semmit se reagált rá csak annyit hogy “jó sok düh lehet benned anyáddal kapcsolatban” mondom “kösz, ezt tudtam én is”.
2024. jún. 15. 00:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezem a terapeutát hogy vészhelyzetben mit tegyek*
2024. jún. 15. 00:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm kettes h nem ehy elmebetegnek titulálsz, féltem, hogy majd jól lehordanak itt majd elmebetegnek meg ilyesmi…
2024. jún. 15. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!