Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval pár hete beszélgetek egy sráccal teljesen normális volt és elhívott egy fürdőzni meg szaunázni, aztán amikor pénztárnál voltunk akkor tudatosult bennem hogy a szauna az naturista szauna, hát mondtam neki hogy bocsi de oda én be nem megyek, erre neki ákt győzködni, hogy jó lesz még már megvette a jegyet meg minden.

Lényeg hogy nekem ennyi elég volt belőle, szóval, előttem...

De nem is értem hogy mit gondolt?

Majd első randin meztelenül fogunk ücsörögni egy szaunában?

20l

aug. 27. 23:11
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
34%
Ha lett vna kicsi szaunakultúrád akkor tudnád hogy a meztelen szaunában sem kell pucéran tácsértozni.
aug. 27. 23:16
 2/45 anonim ***** válasza:
11%

Az laza haha.

De gondolom az instád meg tele van olyan képekkel amik a rosszlányok. Hu n is megállnák a helyüket.

Ha ez a helyzet akkor nem csodálkoznék,hogy minek is nézett téged a pali.

aug. 27. 23:26
 3/45 anonim ***** válasza:
26%
Igen, egy normális szauna meztelen.
aug. 27. 23:35
 4/45 anonim ***** válasza:
16%
Jó, hogy így alakult. Nem vagytok egymáshoz valók. Ő egy laza, vagány csajt keres, nem egy karótnyelt, prűd és hisztis apácát.
aug. 27. 23:54
 5/45 anonim ***** válasza:
69%
Első randin szerintem nem. Főleg úgy, hogy különösebben nem is ismered. De persze kinek mi..
aug. 28. 06:26
 6/45 anonim ***** válasza:
67%
En a 20.randin se mentem volna be
aug. 28. 08:14
 7/45 anonim ***** válasza:
39%

Igen, az a normális, hogy a szaunában meztelenül vannak az emberek.

Férfiak és nők, olyanok, akik nem vagy alig ismerik egymást. Nem randiznak, mégse gond nekik meztelenül lenni. Ha nekik nem gond, neked miért? Kártyapartnert keresel, vagy férfi-nő kapcsolatot? Ha ez utóbbit, miért vagy szégyenlősebb, mint az, aki a testiséget még csak nem is helyezi kilátásba? Előbb-utóbb úgyis lekerül rólatok a ruha. Miért teszel úgy, mintha ez valami szörnyűség lenne? Végeredményben ezért randiztok, nem?

aug. 28. 08:33
 8/45 anonim ***** válasza:
22%
#6 "En a 20.randin se mentem volna be" – veled nemhogy 20. de második randi se lett volna. Beszélgetőpartnernek ott vannak a barátnőid; a férfi azért randizik veled, mert a testedre pályázik. Újat mondtam? Te meg a f*szt is szalvétával fogod.
aug. 28. 08:54
 9/45 anonim ***** válasza:
68%
A testemre pályázik. Hát egy idegen hapsi az első randin ne pályázgasson. Nem egy darab hús vagyok. Ahogy a kérdező sem.
aug. 28. 09:33
 10/45 anonim ***** válasza:
31%
#9 mondom, nem vagytok egymáshoz valók. Aki randizik, az férfi-nő kapcsolatban érdekelt, márpedig az testi természetű. Hogy az első randin lesz-e szex, az nem lényeg, de már az első randi előtt világos mindkét fél számára, hogy arra megy ki a játék. Beszélgetőpartnernek és lelki szemetesládának ott vannak a barátnőid; ha csak arra kell, ne rabold a férfi idejét. (Miféle idegen hapsi? Réges régen bemutatkoztak egymásnak, mitől lenne idegen?)
aug. 28. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!