Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 1 éve, hogy elhagyott a barátnőm. El tudtam őt engedni, viszont úgy érzem, cserben hagyott, és ez a mai napig fáj. Normális ez?
"GYÍKES" KAPCSOLAT.
Érted, ha a mekiben ismered meg akkor meg MEKIS KAPCSOLAT.
Ha úgy érzed, hogy cserben hagyott akkor nem léptél túl rajta és nem is engedted el.
Összpontosít inkább vele kapcsolatban a jó dolgokra és próbálj meg arra összpontosítani, hogy ne gyűlölködj meg haragudj rá, mert az csak rombolni fog.
Jó, talán hülyén hangzott az, hogy GYIK-es kapcsolat, elnézést. 😅
Kérdés, mit jelent az elengedés.
Úgy érzem undorodok tőle, egy újjal sem tudnék hozzáérni. És simán randizok más nővel is, ha úgy alakul. Ma is gondoltam rá, hogy megyek csajozni.
Ilyen értelemben elengedtem.
Azonban a vele kapcsolatos rossz emlékek, a saját hibáim, amiket elkövettem, és az ő cserben hagyása a mai napig hat rám.
Valahol jó ez, mert motivációt merítek belőle, de ugyanakkor elkeserít.
Nem ez volt az első szakításom, mindegyik megviselt valamennyire, de ennek még a mai napig hordozom a terhét.
"Úgy érzem undorodok tőle, egy újjal sem tudnék hozzáérni."
Akkor ez micsoda lenne, gyűlölet? A negatív érzések sosem jók...
Lehet, hogy nálatok az undor és a gyűlölet egy tömb, de nálam szét lehet választani. Attól, hogy undorodok valakitől, még nem feltétlenül gyűlölöm.
Eleve utálom, ha hozzám érnek, még anyámtól sem fogadom szépen az érintést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!