Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akit elhagyott a barátja / barátnője azért mert inkább helyetted az exével akart lenni? magyarán te csak pótlék voltál amíg az exet kiheverte / el akarta felejteni aztán inkább visszament hozzá?
ti ezzel hogyan birkoztok meg ?
ez nagaon kegyetlen dolog es a rosszabbnal is rosszabb. mindent megadsz valakinek aki aztan visszamegy ahhoz aki annak idejen eldobta magatol....
Nincs.
Itt mindenki szűz,magányos vagy terhes.
:(
annyira sajnállak utolsó. De akkor ezek szerint nem volt veled őszinte, és ez alap, és egy kapcsolatba tisztán kell belevágni, nem egyik ember karjából amásikba esni.
Nem ő az, aki neked kell !
fel a fejjel srácok-lányok
#3-as vagyok!
Erről van szó kérdező!
Én örülők, hogy már az ismerkedésnél kimutatta a foga fehérjét! Ha összejöttünk volna, és párkapcsolat mellett tartott volna több vasat a tűzben, az jobban padlóhoz vágott volna! Majd megtalálja zsák a foltját! :D
háhh amugy én is ebben a helyzetben voltam igy elmondanám
csak most ő is ugyanazgt kapta amit anno én tőle.
muahhahahaha gonosz dolog de annyira megérdemelte.
ha erre gondolok csak egy dolog jut az eszembe: szánalmas.
:D :D :D :D
Igaz már régi kérdés, de én ugyanebbe a szituba kerültem most. Nagyon fájdalmas és aljas dolog ez. Megismerkedtem a lánnyal, aki már 4 éve egy semmit érő se veled-se nélküled kapcsolatban volt. Vagy 10X szétmentek és összejöttek újra, a 4 év alatt, több hónapos szünetek voltak köztük. Az utolsó szakításuk után 2 hónappal ismertem meg, mivel tudtam valamennyit az előéletéről direkt rákérdeztem h túl van-e az exen, biztos nyitott-e egy új kapcsolatra, mert nem akarom megszívni. Azt mondta igen, most már elég volt és nincs értelme újrakezdeni vele. 2 és fél hónapig voltunk együtt, de az tömény volt, gyakorlatilag minden nap találkoztunk, jó volt köztünk a szex és minden működött. Bár voltak gyanús jelek, amiknek nem tulajdonítottam elég jelentőséget, túl sokszor témázott az exről, ez tény. Aztán a vége az lett h szinte egyik napról a másikra bekattant, eltávolodott, azt mondta nem tudja mit akar. Gondolkodási időt kért. A végén már én nem bírtam tovább a csendet, felhívtam, azt mondta nem akarja folytatni, visszavittem a cuccait. Majd kiderült h már aznap este az exével töltötte az éjszakát amikor rámondtuk az áment. Így utólag már biztos h az ex miatt kattant be, gondolom megkereste és beígért fűt-fát h minden megváltozik, csak menjen vissza hozzá...
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!