Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem? Pótlék lennék vagy gondolhatja komolyan?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki sok év után szakitott a párjával. December óta kezdett megromlani a kapcsolatuk jobban áprilisban költöztek szét. Azóta volt két baráti összejövetel ahol a srác elég egyértelműen közeledett. közös barátaink közül pár eléggé emlegeti nekem, hogy mi lenne ha mi együtt meg, hogy ha nem vagyok ott mennyit beszél rólam. Nekem se közömbös ő de ezt nem tudja és délek nyitni felé nem e csak pótolni, felejteni akar.2011. jún. 5. 22:49
1/3 anonim válasza:
hát ha nem nyit akkor hagyd a fenébe
2/3 A kérdező kommentje:
Ő nyit csak én nem merek...
2011. jún. 5. 22:53
3/3 anonim válasza:
Sajnos nincs rá garancia, hogy nem felejteni akar-e veled és hogy nem lenne-e zsákutca ez a kapcsolat.
De elsülhet jól is: én is csak felejteni akartan egy nagy szerelem után és egy ismerős srác is csak pótlékot keresett egy kapcsolat után, amihez nagy reményeket fűzött... Azóta már össze is házasodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!