Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Minden lany csak a fiu eszkoze, hogy kielegitse onmagat"
Miert gondolhatja komolyan ezt egy 18 eves lany?
Talan az,hogy nem kianjak meg egymast...vagy a szexet!
(Bea 14)
2009. febr. 18. 14:45
Az,hogy nem százas a csaj.
2009. febr. 18. 15:03
vagy esetleg mélyen vallásos a leányzó. Illetve hogy még nincs felkészülve a szexre vagy a többi formájára.
2009. febr. 18. 15:04
4/14 A kérdező kommentje:
hm...szeretnek segiteni neki...
no hat, nemtudom csak nekdm valahogy nem jott, h higgyjem h tenyleg ez van...ket es fel ev utan... hm
Mert ha nem lenne 18, 14-15 evesen megertnem...
no mind1 kosz
Nem bízik a pasikban, sok rosszat hallott, látott, stb. Kérdezd meg tőle, az a biztos.
2009. febr. 18. 15:06
totál dilis...szűz még...mert akkor esetleg az lehet, a baja, hogy nem tudja mi a jó
2009. febr. 18. 15:12
vagy lehet az is,hogy nem vonzodik a pasik irant csak azert van veluk,hogy ne mondjak ki,hogy lehet,hogy leszbi...:S
(Bea 14)
2009. febr. 18. 15:16
Szerintem azért mert ezt vki bemeselte neki:D
2009. febr. 18. 15:44
Bea 14. 14 évesen még neked sem a szerelem, szex témában kéne osztanod az észt, oltári nagy hasztalan hülyeségeket írsz már bocs.
szerintem a lány pedig azért gondlja ezt, mert valaki ezt sulykolta bele...vélhetőleg a szülei...lehet hogy az apja elhagyta az anyját és anyuci x éve ezt szajkózza...vagy csak egyszerűen ő vonta le ezt a következtetést, látva pl a barátnőit akiket sorra hagynak el a srácok miután lefeküdtek...el fog ez múlni...:)
2009. febr. 18. 15:45
Hihetetlen de még manapság is vannak ilyen emberek,akik ennyire el vannak határolódva.Ahogy már előttem is említették lehet sőt valószínű a családi háttér,akaratlanul is befolyásolhatta a családi viszony,a szülei hozzáállása az élethez,v csak maga az ahogy nevelték.Míg nem voltam szerelmes illt nem ismertem meg azt h egy fiú lehet szerelmes egy lányba(hülyén hangzik)de nem tudtam elképzelni h egy fiú h tud szeretni...természetesen ugyanúgy mint egy lány:)Meg volt a véleményem a fiúkról,már akkor is amikor még semmi csalódás nem ért.Visszatérve a szüzességére:ha még agyilag sem jutott el addig h egy pasi nem csak a saját javát akarja az ágyban,addig szerintem nincs is megérve arra h eljusson addig h tartalmasabb kapcsolatot létesítsen.Ha szentül meg van győződve arról h a lány csak egy eszköz,addig szerintem nem is fogja magát odaadni. -persze vannak olyan pasik akikre teljesen igaz az állítása.Nem is értem h lehet neki 2és fél éves kapcsija?!
2009. febr. 18. 16:15
Kapcsolódó kérdések: