Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Minden lany csak a fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Minden lany csak a fiu eszkoze, hogy kielegitse onmagat" Miert gondolhatja komolyan ezt egy 18 eves lany?

Figyelt kérdés
Egy olyan 18 eves lany, akit meg nem hasznaltak ki, nem is csalodott, 2,5 eve parkapcsolatban el. Meg nem fekudtek le egyszer sem, meztelenul sem lattak egymast, el sem tudja kepzelni a lany. szerintetek mi lehet ennek a hattereben?
2009. febr. 18. 14:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

persze mig nem volt komoly kapcsolatom en sem hittem, sot azt sem gondoltam komolyan hogy lefekudhetek valakivel, es abban mekkora erzelmek vannak.

A lany azt mondta szereti a baratjat, es hogy a baratja, aki 20 eves, o is azt mondta hogy var meg. valoszinu tenyleg a nevelesben keresendo a dolog. koszonom a valaszokat

2009. febr. 18. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia ! Nem tudhatod pontosan, hoyg nem tortent-e mar vele valami negativ elmeny.Azert az , hogy meg levetkozni sem mer egy fiu elott nem feltetlen csak a szegyenlossegen mulhat.En sem voltam "kivancsi" egy fiura sem meg 18 evesen akarmennyire is furcsan hangzik (radasul nem is voltolyan regen) ES nem vagyok LESZBI meg mielott valaki erre gondolna, egyszeruen nem gondoltam, hogy arra lenne szuksegem. Aztan jott az elso, masodik, harmadik kapcsolat es nem ok nelkul gopndoltam en is azt , amit ez a 18 eves lany.MAjd jott egy kitarto srac es mindent megvaltoztatott, de nagyon sok ido es turelem kellett hozzam, mert semmit sem elveztem.

Nem tudhatod , hogy nem volt-e neki valami esetleg meg gyerekkoraban(ne feltetlen csaladon belul gondolkodj, de a legtobb ott tortenik).Vagy nem latott , halott valamit amitol ezt gondolja.Es ezert a nezeteert meg nem kell hulyenek nezni vagy leszbikusnak titulalni. Egyszeruen o ketszer is megfogja gondolni , hogy mit , hogyan cselekszik, mint a hasonlo koru kisse gatlastalan csajok tobbsege.

Legyel vele nagyon turelmes es elozekeny, probalj egy kicsit jatszani vele, teremts romantikus hangulatot es nagyon lassan ,egyszerre csak egy dologra koncentralva kenyesztesd.Pl. legyen az a cel,hogy a polojatol megszabaditod, majd a kesobb hetek mulva a melltartotol.De semmit se eroltess! Ha nem szeretne , ne legyel vele eroszakos.Akkor menj vissza egy lepcsofokot!

Kulonben igy fogod latni, hogy tortent - e vele valami vagy sem. Akivel nem tortent az sokkal jobban hagyja magat, mint akinek van negativ tapasztalata.

2009. febr. 18. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Vagy vallásos, vagy frigid, vagy hülye. Viszont minden elismerésem a srácnak, aki eddig kibírja vele. Ez max akkor lehetséges ha mind a kettő szűz még, máshogy el sem tudom képzelni.
2009. febr. 18. 18:54
 14/14 A kérdező kommentje:

NEM EN VAGYOK A BARATJA...

egy baratnoje vagyok, aki meghallgattam es probaltam tanacsot adni neki.

Termeszetesen nem itelem el, semmi bajom vele, ez nem ciki vagy hasonlo.

jobb mintha elkurvult volna mint a mostani tizenakarhany evesek...

2009. febr. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!